Nieuwe deals van de Action week 14

Nieuwe deals van de Action week 14

Vorige week schreef ik mijn eerste artikel voor de Action met leuke deals van week 13. Het artikel werd veel gelezen en bleek een succes! Iedere week zal ik alle nieuwe deals van de Action met jullie delen. Iedere dinsdag om 12:00 uur heeft de Action leuke aanbiedingen op de webshop staan. Betaalbare en leuke producten voor de tijd van het jaar.

De eerste deal van week 14: een Hyundai soundbar

Voor tijdens het kijken van een film met prachtig geluid of wanneer je muziek op zet is deze soundbar ideaal! Naast het krachtige geluid wat eruit komt ondersteunt de soundbar ook meerdere aansluitingen. Let op, deze deal van de Action is alleen deze week in week 14 beschikbaar!

Bron: Action – https://shop.action.com/nl-nl

Nachtkastjes van de Action

Mocht je nog geen nachtkastje hebben of behoefte hebben aan een klein tafeltje, dan heeft de Action 2 kleuren nachtkastjes online op de webshop staan. Een wit nachtkastje of een zwart nachtkastje. De afmetingen van het kastje zijn: 36 x 40 x 52 cm. Het leuke ervan is dat er twee kleuren beschikbaar zijn en je kunt kiezen welke goed in je interieur past.

Bron: Action – https://shop.action.com/nl-nl

Een prachtige loungeset van de Action!

Ook dit jaar heeft de Action weer een prachtige loungeset in de webshop staan. Bestaande uit 2 stoelen, een 3-zitsbank en een tafel. De set is ook nog eens duurzaam gemaakt!

Bron: Action – https://shop.action.com/nl-nl

Volkswagenbus tent

Alhoewel ik niets heb met kamperen en een tent vind ik deze Volkswagenbus tent wel echt helemaal geweldig! Ik moet dan ook echt denken aan Ilona die dus wel van kamperen houdt! De tent is waterdicht, er passen 3 personen in en een voortent waar dus al je spullen inpassen. Is die niet geweldig?

Bron: Action – https://shop.action.com/nl-nl

Tuinbank van staal

Naast een prachtige loungeset van de Action, hebben zij vanaf vandaag ook een tuinbank van staal op de webshop staan. Ideaal voor in de voor- of achtertuin of op het balkon. De tuinbank kan ook buiten blijven staan, verkleurd niet en blijft het hele jaar mooi onder welk weersomstandigheden ook.

Bron: Action – https://shop.action.com/nl-nl

Een voetbalveld

En nu denk je waarschijnlijk, een voetbalveld? Ja echt! De Action heeft deze week een Dunlop voetbalveld van maar liefst 426 cm bij 235 cm op de webshop staan. Het veld is gemaakt van duurzaam materiaal en ideaal om in- en uit elkaar te halen. En voor de kinderen die van voetbal houden, is dit natuurlijk hartstikke geweldig.

Bron: Action – https://shop.action.com/nl-nl

Fiets reparatiestandaard

En dan de laatste van deze week, een fiets reparatiestandaard. Ben je nu zelf hartstikke handig en repareer jij je fiets zelf? Dan is deze standaard ideaal voor het maken van fietsen. Deze fietsstandaard is gemaakt van duurzame materialen en is gemakkelijk te monteren en te gebruiken.

Bron: Action – https://shop.action.com/nl-nl

Dat was het weer voor deze week! Welk product zou jij deze week aanschaffen van de Action webshop?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *