Terug van weggeweest na een zomerstop

Terug van weggeweest na een zomerstop

Zo, dat is alweer een tijdje geleden dat ik een blog heb geschreven. Iets dat ik al een langere tijd met heel veel passie doe en ook echt heb gemist. Ik ben weer terug van weggeweest en noem het dan ook maar mijn zomerstop. Want het was veel meer dan even een tijdje uitgeschakeld zijn.

Persoonlijke issues tijdens mijn zomerstop

Het begon met wat persoonlijke issues waar ik maar niet uitkwam. Naast dat ik in de zomer altijd wel druk bezig ben en meer op pad ben, was er nu iets meer aan de hand waarvoor ik echt tijd voor mijzelf nodig had. Hierdoor kwam er ook niets meer uit handen. Zowel op mijn werk niet als op mijn website en zelfs mijn Instagram. Soms zijn er momenten in je leven dat je even tot jezelf moet komen en dat heb ik dan ook gedaan. Mijn zomerstop en nu terug van weggeweest!

Terug van weggeweest na een zomerstop

Nieuwe ontwikkelingen tijdens mijn zomerstop

In de tussentijd zijn er ook wel weer nieuwe ontwikkelingen en positieve ook! Ik moest een weg voor mijzelf gaan vinden en dat heb ik nu ook gedaan. Het sportleven heb ik weer opgepakt! Ik ben elke dag in de sportschool te vinden en dat doet mij enorm goed. Sporten is gezond en ook mentaal heel erg goed! Daarnaast heb ik bij de UWV een stapbudget kunnen krijgen waardoor ik ook ben begonnen met mijn opleiding via NHA Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener.

Op deze manier houd ik mijzelf bezig en werk ik aan mijn doelen. Mijn werk zit even op een laag pitje maar ik heb ontzettende lieve collega’s om mij heen die mij er dan ook doorheen slepen.

Nog meer plannen

Verder staan er nog meer plannen in mijn agenda. Ik kan daar nu nog niet teveel over vertellen maar het is in ieder geval enorm leuk en vooral ook positief. Belangrijk is dat ik eerst weer iets van mijzelf liet horen op mijn blog, mijn passie voort zet en iedereen weer wekelijks kan voorzien van leuke artikelen waar ik dan ook veel tijd en liefde in steek.

Terug van weggeweest na een zomerstop

Voor nu

Het voelt weer heerlijk om te schrijven en alles weer op te pakken! Door mijn opleiding leer ik veel over smart- doelen. Tijdens het doen van mijn huiswerk moest ik een doel voor mijzelf opschrijven en deze uitwerken in een smartdoel. Dit was enorm leuk om te doen en gaf mij dan ook weer de kracht om doelen te stellen voor mijn website.

Belangrijk is dat ik er weer ben en weer met volle moed ertegen aan kan gaan! Tot snel xxx


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *