Een Actyve Smartwatch voor vrouwen

Een Actyve Smartwatch voor vrouwen

Veel mensen kopen een Smartwatch als tracker voor de dagelijkse activiteiten. Alles wat je doet wordt bijgehouden door een Smartwatch zoals de aantal stappen die je neemt, ritme van je slaap of je hartslag. Vooral enorm handig omdat je een horloge altijd om hebt en je je telefoon niet altijd bij je draagt. Tegenwoordig heb je een Smartwatch die speciaal voor vrouwen zijn gemaakt welke er elegant en stijlvol uitzien.

Actyve Smartwatch Dames Rosé Goud

Zelf draag ik de Actyve Smartwatch Dames in het Rosé Goud welke geschikt is voor mijn Android telefoon, maar ook voor de IOS gebruikers is deze Smartwatch voor vrouwen te gebruiken. Wat ik erg fijn vind, is dat de horloge heel makkelijk is in te stellen. Dit zowel via de applicatie OnWear (voor Android of voor IOS) maar ook de technische gedeelte zoals het vastzetten van de bandjes en het verstellen hiervan zodat het om je pols heen past.

OnWear app

De Smartwatch houdt je gezondheid bij

Onwijs ideaal is dat deze Smartwatch voor vrouwen je gezondheid bijhoudt. Je hartslag wordt gemeten maar ook je bloeddruk en zelfs je zuurstof gehalte! Ook tijdens je slaap wordt alles bijgehouden, zo kun je zien hoelang je slaapt en zelfs zo nauwkeurig hoeveel uur je een diepe slaap hebt gehad. Deze Smartwatch gaat zelfs nog iets verder en dat is het bijhouden van je menstruatiecyclus door een menstruatiemonitor. Met deze Smartwatch heb je echt alles in één.

Sportfuncties op de Smartwatch

Naast je gezondheid kun je ook je sportprestaties bijhouden. Je kunt bijhouden hoeveel stappen en welke afstand je hebt gelopen en zelfs hoeveel calorieën je hebt verbrand. Ook kun je ervoor zorgen dat de Smartwatch je een melding geeft wanneer je water moet gaan drinken of gewoon even rust moet nemen en gaan zitten. De Smartwatch biedt hiermee ontzettend veel mogelijkheden.

Nog meer handige functies

Een van de functies die voor mij je echt ideaal is, is dat ik mijn telefoon kan oproepen via de Smartwatch wanneer ik deze kwijt ben. En ik ben mijn spullen, waaronder mijn telefoon, altijd kwijt in huis. Op afstand kan ik mijn telefoon af laten gaan en heb ik deze zo gevonden. Met het Actyve Smartwatch voor vrouwen kun je ook je appjes en berichten lezen en inkomende oproepen bekijken.

Nog meer voordelen

Wanneer je de Smartwatch hebt opgeladen, dan gaat deze maar liefst 7 tot 10 dagen mee alvorens je de Smartwatch hoeft op te laden. Ook is de Smartwatch waterdicht, heeft het een touch screen en kun je de achtergrond zelfs aanpassen naar voorkeur. Ook krijg je 2 soorten bandjes meegeleverd zodat je zelf kunt kiezen welke kleur je draagt of om eens af te wisselen.


1 gedachte over “Een Actyve Smartwatch voor vrouwen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *