Airtouch Techniek bij With Us kapper in Zoetermeer

Airtouch Techniek bij With Us kapper in Zoetermeer

Als je mij 2 weken geleden zou vragen wat een Airtouch Techniek is bij de kapper dan had ik geen idee wat dit zou zijn. Nu ben ik heel wat gewend qua blonderen van mijn haren en heb ik verschillende technieken ondergaan zoals highlights, balayage maar ook volledig blond. De Airtouch Techniek die ik heb laten doen bij With Us kapper vind ik, nu ik dit heb ervaren, toch wel de mooiste manier van kleuren.

Wat is Airtouch Techniek?

In plaats van het haar te touperen wordt er lucht gebruikt, zoals de naam al zegt, door middel van een föhn. De föhn zorgt ervoor dat alle losse haren eruit worden geblazen. Door (nieuwe) haar groei heeft iedereen losse en korte haren tussen het haar zitten. Het haar dat overblijft na de Airtouch Techniek, dus het föhnen, worden gekleurd. Hierdoor creëer je een natuurlijke overgang en worden er geen kleuren overlapt. Al met al wordt er een prachtige overgang gecreëerd waardoor het met de Airtouch Techniek natuurlijk uit ziet. Ook With Us kapper in Zoetermeer gebruikt deze techniek.

Resultaten van de Airtouch Techniek

De Airtouch Techniek zorgt als het ware een natuurlijke diepte en geeft hierdoor een natuurlijke overloop weer. Net zoals wanneer je balayage laat doen, maar dan wordt er natuurlijk wel gekleurd vanaf de aanzet. Na de behandeling zie je ook nergens strepen in het haar, wat soms weleens voor kan komen bij het plaatsen van highlights. Wat je ziet is een natuurlijke overloop vanaf je eigen haarkleur. Hierdoor lijkt het net alsof het na de behandeling je eigen haarkleur is.

With Us kapper in Zoetermeer

Voor deze (nieuwe) techniek, mocht ik langs With Us kapper in Zoetermeer. Ik had al een flinke uitgroei dus er was wel wat werk aan de winkel! Wanneer je eenmaal blondeert, kom je er niet meer vanaf haha! Het kan wel, maar ik wil dat natuurlijk niet.

De behandeling duurde ongeveer 6 uur, dit kwam ook omdat ik flink wat uitgroei had en lange haren heb. Daar zit dan gewoon wat tijd in maar de resultaten zijn overweldigend! Het was dan ook erg leuk om van dichtbij te zien hoe de Airtouch Techniek in z’n werk gaat en hoe het er na de behandeling eruit ziet.

With Us kapper laat ook op hun Instagram pagina zien wat zij allemaal doen. Neem zeker even een kijkje en vergeet niet op volgen te klikken!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *