Uit eten in de buurt van Scheveningen

Uit eten in de buurt van Scheveningen

Waar ik echt van geniet, is de dag afsluiten door uit eten te gaan. Dat is voor mij een moment om samen te zijn, nog even na te praten over de dag zelf en vooral genieten van het heerlijke eten! Nu ik regelmatig op zoek ga naar de leukste hotspots in Nederland, deel ik ook graag een geweldige hotspot met jullie in de buurt van Scheveningen!

Een dagje weg met de meiden

Regelmatig gaan Jasmina, Ilona, Samantha en ik er een dagje op uit. Op die dag maken wij echt tijd voor elkaar, voor onze vriendschap, doen we leuke dingen en maken wij ook veel content! Naast onze hechte vriendschap zijn wij op dit soort dagen ook altijd aan het werk voor onze websites en Instagram. Wij gaan op zoek naar de mooiste plekjes, content waardige plaatsen en hotspots! Zo zijn wij ook terecht gekomen in de buurt van Scheveningen om daar samen uit eten te gaan.

Onze dag begon op Scheveningen

Wij besloten eerst een gedeelte van de dag te vertoeven op Scheveningen. Omdat wij van eten houden en altijd op zoek zijn naar lekker eten, hebben wij via Social Deal een leuke aanbieding aangeschaft om te kunnen ontbijten. Na ons ontbijt zijn wij richting de pier gegaan om content te maken. Ik denk dat wij alleen al voor het maken van content samen zo’n 400 foto’s en videos hadden als het niet meer is! Al met al, genoeg voor content voor de aankomende maanden.

Een rondje Delft

Het idee was om nog even naar Delft toe te gaan. Het doel was om daar een hotspot te bezoeken, echter wilde Ilona en ik een beetje geschiedenis opsnuiven. De kogelgaten van Willem van Oranje! Dat wilde wij zien, alleen kwamen wij tijd te kort en waren de kosten best wel hoog. Ik kan mij herinneren dat ik als kind regelmatig hier ben geweest en je toen gewoon naar binnen kon lopen. Dat was best wel jammer. Anyway’s wij moesten er wel vandoor, want wij hadden een afspraak staan bij LEO’S International Flavors.

LEO’S International Flavors

Als je LEO’S International Flavors nog niet kent dan raad ik je aan om zeker even verder te lezen! LEO’S International Flavors is een hotel vlakbij Scheveningen, maar ook over de rest van Europa. Een onbekende zijn zij zeker niet, of je nu in Zwitserland bent of in Spanje ook daar kun je het hotel vinden! Naast zij een prachtig hotel zijn, hebben zij ook een restaurant. Het restaurant is niet alleen voor hotelgasten, maar ook voor bezoekers die uit eten willen.

Bar bij LEO’S International Flavors

Eten bij LEO’S International Flavors

Wat je moet weten over LEO’S International Flavors is dat zij gerechten maken die geïnspireerd zijn op keukens van over de hele wereld! Het draait allemaal om authentieke smaken met natuurlijk een persoonlijk tintje van hun eigen chef-kok! Het leuke hiervan is dat geen enkele dag hetzelfde is, je wordt verrast met heerlijke smaken maar ook zelf kunt inzien wat de thema van de dag is.

Spanish Fiësta

De dag dat wij langs kwamen mochten wij genieten van een Spanish Fiësta! Wij wisten totaal niet wat wij konden verwachten, het was inderdaad verassend zoals LEO’S International Flavors het menu ook omschrijft. Eerder heb ik nog nooit Pinchos gegeten of Sangria gedronken. Maar ik kan je nu alvast vertellen, het is verassend, enorm lekker en je wilt er meer van proeven!

Sangria bij LEO’S International Flavors

Soorten gerechten

Naast de overheerlijke Pinchos en Sangria, hebben wij ook genoten van Italiaans brood welke 24 uur nodig heeft alvorens het eetbaar is. Je weet echt niet wat je proeft! Intens lekker is het. Ook wist ik niet dat er meerde soorten tomaten bestonden en dat watermeloen verwerkt in Sojasaus enorm lekker is!

De medewerkers

Wat mij vooral opviel was het ontvangst in het restaurant en hoe er continue aan ons gedacht werd als gasten. Dat gaf een fijn gevoel, je bent echt iemand aan huis en ze doen er alles aan om te zorgen dat jouw avond onvergetelijk is. Ontzettend aardige gastheren met humor, want het was ook onwijs lachen met hun. Bij iedere gang, die zij kwamen brengen, werd er ook precies uitgelegd wat het is maar bijvoorbeeld ook over het brood wat gemaakt wordt.

Tot slot

Een geweldige ervaring en een plek waar ik zeker vaker uit eten wil gaan! Mocht je nou denken, ik wil uit eten in de buurt van Scheveningen van Den Haag maar niet midden in de drukte van het strand zitten? Dan is dit de ideale plek!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *