Dit kun je doen tegen beschadigd haar door de zon

Dit kun je doen tegen beschadigd haar door de zon

Heerlijk hoor de zomer! Maar wist je dat het niet alleen belangrijk is om je huid te verzorgen tegen de zon maar ook je haren? De zon zorgt ervoor dat je haar uitdroogt en wanneer je deze niet verzorgt beschadigd je haar, wordt het poreus en stug en kan het hierdoor zelfs afbreken! Het verzorgen van je haren is ontzettend belangrijk tijdens de zomermaanden.

Poreus en beschadigd haar door de zon

Diverse invloeden kunnen ervoor zorgen dat het haar beschadigd. De zon is hierin vooral de boosdoener, maar ook door het zwemmen in chloorwater en zout water heeft invloed, waardoor het haar beschadigt raakt. Belangrijk in deze, is dat het haar niet alleen wordt beschermd, maar ook beschadiging van de zon en andere invloeden tegen gaat.

Beschermen voor en na blootstelling van de zon

Het is belangrijk om je haren goed te verzorgen na blootstelling van de zon maar ook te beschermen tegen de zon. Door het inzetten van de juiste haarverzorgingsproducten, zoals het pakket van Wella Invigo Sun, bescherm je niet alleen je haren, maar herstelt het ook na gebruik van de producten. De producten van Wella zijn dus te gebruiken voor en na blootstelling van zonlicht.

Dit kun je doen tegen beschadigd haar door de zon

Wella Invigo Sun

Het pakket van Welle bestaat uit een shampoo, een conditioner en een spray en bevatten vitamine E. Vitamine E is een bestandsdeel dat goed is voor je haren. Het zorgt er namelijk voor dat beschadigde haarzakjes herstelt worden en is goed voor de haargroei.

Het haar beschermen voor het zonnen

Voorkomen is beter dan genezen zeg ik altijd! Ideaal dat het haar volledig hersteld kan worden, maar het vooraf alvast tegengaan is ook belangrijk. De Schwarzkopf BC Sun biedt niet alleen een herstel aan na bescherming, maar beschermt het haar ook voor het zonnen door de UV filter in het product.

Het haar wordt weer hersteld door de buriti olie en zee algenextract. Ideaal om mee te nemen op vakantie of als je thuis veel in de zon zit. Ook deze serie bestaat uit 3 stuks om je haar optimaal te beschermen en herstellen.

Dit kun je doen tegen beschadigd haar door de zon

Haibu

Bij Haibu koop je heel voordelig je favoriete haar- en beautyproducten. Daarnaast hebben zij een goede maar vooral snelle service. Voor 23:59 besteld is morgen al in huis! Bekijk het hele assortiment van Wella en Schwarzkopf op www.haibu.nl

Hoe verzorg jij je haren tijdens de zomermaanden?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *