Rolgordijn op maat gemaakt inspiratie en handige informatie

Rolgordijn op maat gemaakt inspiratie en handige informatie

Waar ik voorheen dacht dat het onwijs makkelijk was om aan raamdecoratie te komen ben ik hier toch wel op terug gekomen. Raamdecoratie is een ontzettend belangrijk onderdeel voor in je woning. Niet alleen het decoreren ervan maar ook de kleuren, functie, verduistering en type materiaal. En in mijn geval moet, bijvoorbeeld een rolgordijn, ook nog eens op maat gemaakt worden.

Meten is weten

Wanneer je online zoekt op rolgordijn op maat gemaakt, kom je heel wat websites tegen voor raambekleding die dit mogelijk maken. Tijdens mijn zoektocht ben ik erachter gekomen dat niet alle online websites voor raambekleding tot de maten gaan die ik wel nodig heb. In de woonkamer heb ik vrij brede ramen die ik liever in één keer bedek met raambekleding dan losse stukken. Alhoewel sommige mensen hier wel voor kiezen, is dit niet mijn smaak. Meten is weten zeg ik dan ook altijd! Hierdoor kun je vergelijken.

Soorten raambekleding

Tegenwoordig zijn de soorten raambekleding enorm uitgebreid. Waar men vroeger alleen koos voor gordijnen en vitrage is de keuze nu enorm! Denk aan:

  • Gordijnen
  • Rolgordijnen
  • Horizontale jaloezieën
  • Lamellen
  • Vouwgordijnen
  • Plissé gordijnen
  • Screens, horren en shutters

Per type raamdecoratie loopt de keuze ook weer uit een. Tegenwoordig kun je zelfs kiezen voor een gordijn die je met een afstandsbediening kunt bedienen. Wat maakt de techniek toch veel mogelijk voor ons!

Het kiezen van kleuren is zelfs oneindig! Geen standaard wit meer of zwart, wil jij voor een leuke vrolijke kleur gaan dan is dat ook mogelijk. Zelf heb ik voor alle kamers boven een hele licht zalmroze kleur.

Gratis Samples

Het bestellen van gratis kleurstalen maakt de keuze voor het kiezen van materialen en kleuren ook gemakkelijker. Een kleur komt toch anders uit dan op een foto, dit heeft te maken met het lichtinval in je woning. Daarnaast wil je ook zekerheid hebben van het kiezen van een kleur. Raamdecoratie gaat heel wat jaren mee een daar blijf je toch tegenaan kijken.

Mijn keuze voor een verduisterend rolgordijn op maat gemaakt

Rolgordijnen vind ik persoonlijk geschikt voor iedere kamer in huis. Een totale verduistering, wat ik wel nodig heb met de volle zon gericht op mijn woning, praktisch in gebruik, onwijs makkelijk schoon te houden en door de stof van het rolgordijn is er minder kans op vuiligheid en stof.

PAX Raamdecoratie heeft dit voor mij waar gemaakt. Zeker omdat zij beschikken over XL rolgordijnen wat juist ik zo nodig heb voor mijn grote ramen. De keuze uit een luxe cassette of zijsteunen, de keuze tussen verduisterend, semi-transparant en transparant, soort model, de kleuren en de keuze tussen een elektrische bediening of met een ketting.

PAX Raamdecoratie

PAX Raamdecoratie heeft veel keuze maar dat is niet het enige. Mocht je het lastig vinden om een raamdecoratie te kiezen, hebben zij hier een hulp tool voor. Het meten van de ramen wordt ook duidelijk uitgelegd. Mocht je dit toch lastig vinden dan kun je bij PAX Raamdecoratie gebruik maken van een meetservice aan huis. Zo weet je 100% zeker dat de maten juist zijn en er niets mis kan gaan.

Showroom

PAX Raamdecoratie heeft ook een showroom en Beverwijk! Diverse producten die je kunt zien in de showroom op een display. Zelf sta ik er wat makkelijker in om online te bestellen, maar ik kan het mij heel goed voorstellen dat je raamdecoratie wil bezichtigen.

Meer dan alleen raamdecoratie

Als je mijn blog vaker leest, dan weet je dat ik sta achter duurzaamheid en de natuur. PAX Raamdecoratie gebruikt hun winst om bomen te planten. Bomen zijn ontzettend belangrijk in de wereld. Bomen zorgen ervoor dat de lucht gezuiverd wordt, bomen zijn een plek voor de dieren en ze filteren zelfs het water die wij allen nodig hebben. Bomen doen nog veel meer en ondertussen zijn er al 801 bomen geplant in 2021 door PAX-klanten.


4 gedachten over “Rolgordijn op maat gemaakt inspiratie en handige informatie”

  • Ik de keuken hebben we vouwgordijnen waar ik nog steeds heel blij meen ben, achter hebben we gordijnen van een look a like fluwelen stof

  • Ik vind het vooral erg belangrijk dat gordijnen geen licht doorlaten. Vroeger boeide het me niet zo maar nu vind ik dat heel belangrijk. Ik heb gewone gordijnen, geen rolgordijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *