Influencer evenement: werken aan je doelen

Influencer evenement: werken aan je doelen

26 maart was het dan eindelijk zover! Ons zelfgeorganiseerde influencer evenement met als doel: motivatie, waar sta jij nu en waar wil jij in de toekomst staan en aan welke doelen wil je werken?

Het idee begon door Jasmina van Sparkles Inside. Eigenlijk wilde wij een gezellig dagje houden met de meiden, vision boards maken en lekker eten. Maar vlak nadat wij een datum hadden uitgekozen kwamen wij om van de ideeën. Waarom niet zelf een evenement organiseren en hier een geweldige dag van maken? Dat is precies wat wij hebben gedaan samen met geweldige sponsors die hieraan mee wilde werken!

Onze vriendschap

Onze vriendschap is ontstaan door, jawel, Instagram! Wij hebben elkaar online leren kennen, wat ooit begon met afspreken, is nu uitgegroeid tot een hechte vriendschap. Alle vier zijn wij heel verschillend en op de een of andere manier vullen wij elkaar aan. Daarom, voordat ik verder ga met mijn artikel, stel ik je graag voor aan de andere meiden: Samantha het gezicht achter Our little family. Een jonge moeder met passie voor het onderwijs en een echte Amsterdammer! Ilona onze enige echte fitness die een eerlijke kijk geeft op haar journey en Ilona is ook nog eens ontzettend grappig! Wat ik enorm fijn vond, is dat wij ook mijn zusje, Carmen, hebben betrokken bij ons evenement. Carmen houdt van eten en koken! En koken kan zij als de beste!

Start van de dag

De meiden waren binnen en de zon was lekker aan het schijnen! De eerste 2 uur hebben wij in de tuin gezeten, aan de koffie en fris en heerlijk gekletst. Dat kletsen kunnen wij wel dus de uren vliegen dan zo voorbij. Het werd echt tijd om aan de slag te gaan met het evenement. Jasmina die al met een dagplanning wilde werken en ik die dat tegen hield, achteraf had ik beter kunnen zeggen van wel! Jasmina kan heel goed gestructureerd aan het werk gaan en dat is nou net iets wat ik van haar kan leren! Mijn eerste doel stond al vast: werken met een planning!

Visionboard

Het doel van het evenement was het maken van een Visionboard. Met een Visionboard kun je namelijk ontdekken wat je echt wil! Ilona en ik hebben vrij lang in de tijdschriften zitten bladeren voordat wij wisten wat wij echt willen. Gek he, het is in je hoofd maar op het moment waren wij echt even zoekende. Maar het eind resultaat is perfect geworden en ieder persoon heeft een prachtige Visionboard gemaakt waar wij ook volledig achter stonden. Ik vond het maken van een Visionboard zeer geslaagd! Het lijkt mij dan ook leuk om dit nog een keer te doen!

Snacks en drinken

Eten kunnen wij wel en wij houden vooral van lekker eten! Butlon heeft heerlijke vegetarische snacks, chips en lekkers toegevoegd aan ons evenement zodat wij tijdens het maken van de Visionboards en foto’s konden snacken. En je hebt ons niet zien willen aanvallen op het heerlijke taart, cupcakes en koekjes van Je Eigen Taart. Alsof wij uitgehongerd waren en nooit eerder hadden gegeten haha! Abel Bakt kan door de brievenbus, alleen was deze vertraagd en de postbezorger was nog niet langs geweest. En ineens hoorden wij de brievenbus klepperen! Net op tijd! Want ik heb nog nooit zon heerlijke boterkoek gegeten als die van Abel Bakt!

Frisdrank hadden wij genoeg! Jarritos, spreek je uit als Harritos want in het Spaans wordt de J niet uitgesproken, heeft gezorgd voor heerlijk Mexicaans frisdrank waar je dus blijkbaar spontaan van gaat dansen! Smaken zoals guava, mandarijn en Mexicaans cola.

Het heerlijke fruit van TFC Holland zorgde ook voor een enorme smaaksensatie. Ik heb nog nooit tropisch fruit gegeten, althans tropisch fruit wat uit Zuid-Amerika komt. Echt de samen zijn overweldigend en het fruit was ook enorm vers!

Voor het avondeten heeft Slagerij Amin gezorgd voor een fantastisch gourmet schotel! Het vlees is zo vers en goed gekruid, ik ben er inmiddels verslaafd aan geworden! Lisa Kookt heeft ons voorzien van haar 2e boek die is uitgekomen Lisa kookt koolhydraatarm. Na al het snoepen, suikers en vetten dacht Lisa, nee nee! Hierna gaan jullie weer gezond eten haha!

Leren plannen

Hoe vaak ik stuggle met Time Management frustreert mij enorm! Ik wil niet alles de schuld geven aan mijn ADHD maar dit is wel een oorzaak ervan. Jasmina leert mij hiermee om te gaan een dit werkt prettig en zorgt voor minder chaos in mijn hoofd. Tijdens ons evenement liet Jasmina ons ook direct werken met de notitieboekjes van Moyu-Noteboeks. Dit zijn uitwisbare notitieboekjes gemaakt van steenpapier! Duurzaam geproduceerde boekjes die worden gemaakt van restafval en gaat zo de bomenkap en Co2-uitstoot tegen! Als het gaat om duurzame producten dan weet je dat ik hier regelmatig over schrijf.

Nu we het hebben over Time Management, Your Personal Organizer heeft op de website een e-book die je gratis mag downloaden voor 50 gratis timemanagement tips. Daarnaast heeft Your Personal Organizer ons voorzien van een prachtig agenda met mijn naa, extra stickers en pennen met positieve quotes.

Wat heb ik van deze dag geleerd?

Dat ware vriendschap belangrijk is en je elkaar altijd naar een hoger level kan tillen. Dat doelen stellen voor jezelf, je motiveert en zorgt voor meer positiviteit en het nooit te laat is om te ontdekken wie jij bent en wat jij nog wil behalen! Ook heb ik geleerd dat het plannen van een evenement niet zo makkelijk is als het lijkt en alles weer een leermoment is voor de volgende keer. Maar wel heb ik enorm genoten van deze dag en die pakt niemand meer van ons af!

De goodiebags

Naast bovengenoemde sponsors waren er natuurlijk nog meer bedrijven die hebben bijgedragen aan ons evenement! En hen wil ik allemaal persoonlijk hartelijk bedanken voor het mede mogelijk maken van onze dag. Stuk voor stuk geweldige bedrijven en zij verdienen allemaal ook een kijkje op hun website! Hieronder volgt de lijst. Mocht je nog vragen hebben, over een bedrijf of een eventuele samenwerking, schroom je niet om contact op te nemen.

De Blije Luiaard heeft prachtige positieve kaartjes toegestuurd met vele motivatie teksten.
Inkitcase heeft ons voorzien van telefoonhoesjes en een draadloze oplader, echt ideaal!
Bites We Love wie kent ze niet? Heerlijke en gezonde snacks!
Darocha fashion een heerlijke bruisbal met prachtige gouden elementen.
Or Tea de lekkerste thee die je maar kunt krijgen!
Bella Kids Gepersonaliseerde cadeaus. Onze cadeaus waren voorzien met onze namen erop.
Feeling Goods heerlijke huidverzorging
Veel liefs voor jou heeft ons voorzien van een prachtig hart met heerlijke zoete proeverijen
Max’s organic mints De doosjes van Maxs Organic Smints zijn 100% biologisch
Erica Herbals Een heerlijke shampoo bar en alles is ook nog eens 100% natuurlijk en biologisch
Snecco chips 100% recyclebare chip verpakking van Snecco gevuld met duurzaam geteelde chips
Orangeshop Eco koekenpan met een plantaardige keramische antiaanbaklaag.
Pineut tafelwater in een flesje waarmee je direct iets lekkers mee kunt bakken en een zakje ice tea
Love Beauty and Planet jezelf mooier maken en de aarde een beetje liefde geven.
Notenkraam Slagboom de lekkerste noten van de hele wereld!
Peps sambal homemade sambals uit eigen keuken!
Chocoladebezorgd heerlijke chocolade omhult met een prachtige laag en unieke smaken!
Aspire Drinks een sportdrankje met veel verschillende smaken. Ook echt enorm verfrissend!
Qualita heeft gezorgd voor een heerlijke elektrische voetbad!
Exclusjess heeft ons een waterfles gegeven met een rozenkwarts erin, dit is zo enorm bijzonder!
Print Your Gift heeft een gepersonaliseerde deken en nog veel meer leuke items gegeven
Looki heef ons voorzien van een camera voor binnen huis, echt zo ideaal!
Magioni Pizza lekkere pizzabodems
Johnny Doodle heeft ons voorzien van heerlijke chocolade
Pianta pasta vegetarische pastasaus!
Sishado sausen die geen dierlijke eiwitten en bestanddelen en zijn daarom geschikt voor vegetarisch gebruik.
Zainab Foods heerlijke Surinaamse snacks en maaltijden.
Rabeko gezonde sausen, geen suiker en geen vet.
Mr badhu de lekkerste Surinaamse kruiden ever!
Slimpie en natuurlijk de allerlekkerste siroop die er maar bestaat.
Uggo Candy heeft gezorgd voor heerlijke snoepjes. De meeste Uggo Candy smaken zijn vet en gluten vrij. Daarnaast is Uggo Candy ook halal gecertificeerd.
Oliehoorn de enige echte en allerlekkerste mayonaise en frietsaus die er maar bestaat!
Nudo drinks Belgische alcoholvrije drank!
Heksnkaas De lekkerste smeersel die er maar bestaat, ben hier echt verslaafd aan!
Maza als je gek bent op hamoes dan is dit enorm lekker!
Food Fellows pasta sausen van geredde groenten!
Homemade bakmixen voor bakmixen zoals brownies, cupcakes en meer.
Turtlecereals biologisch, volkoren en glutenvrij en een gezond ontbijt.
Pataks voor de lekkerste recepten en deze zijn ook bij de Albert Heijn te koop.
Bebsy heeft ons voorzien van een reispakket. Heerlijk voor in het vliegtuig.


13 gedachten over “Influencer evenement: werken aan je doelen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *