Duurzame schoonmaakmiddelen van Pipper

Duurzame schoonmaakmiddelen van Pipper

Door bewuster te kopen draag je bij aan een duurzaam leven. Niet alleen katoen, handdoeken, tandenborstels of voedsel kun je duurzaam aanschaffen. Maar ook schoonmaakmiddelen waar iedereen dagelijks gebruik van maakt.

Wat zijn duurzame schoonmaakmiddelen?

Denk aan biologisch afbreekbaar. Dit wil zeggen dat een product (of verpakking) vanzelf weer wordt afgebroken. Het lost zich als het ware vanzelf op en wordt afgebroken tot water.

Daarnaast zijn duurzame schoonmaakmiddelen hypoallergeen en irritatie vrij, volledig vrij van parfum, alleen 100% natuurlijke geuren worden gebruikt in het product. Vrij van dierproeven, vrij van schadelijke chemicaliën, recyclebaar en zijn er alleen maar natuurlijke ingrediënten gebruikt voor het maken van het product.

Ananas

En nu denk je waarschijnlijk, wat heeft een ananas met duurzaamheid te maken? Dat ga ik je vertellen! Pipper gebruikt ananas in hun schoonmaakmiddelen. Wat niet enorm lekker ruikt maar ook nog eens een krachtige werking heeft. De ananassen gisten in een speciale incubator ruimte. Wat hieruit komt is het volgende: bromelaïne enzymen, bio surfactanten en bio antimicrobiële stoffen. Krachtig dus voor tijdens het schoonmaken!

Pipper

Iets meer dan 1 jaar ben ik duurzamer gaan leven. Als ik ergens aan kan bijdragen doe ik dat graag en hoe meer mensen dit doen, hoe beter voor de wereld. Al het dekbeddengoed wat ik in huis heb is alleen nog maar duurzaam, mijn shampoos, make-up en sommige producten in huis schaf ik ook nog alleen maar duurzaam aan.

Eerder wist ik niet dat er ook schoonmaakmiddel en zelfs wasmiddel en verzachter bestond wat duurzaam is! Totdat ik Pipper heb ontdekt! Pipper verkoopt niet alleen maar ontwikkeld ook was- en schoonmaakmiddelen die duurzaam zijn.

Duurzame schoonmaakmiddelen van Pipper

Wasmiddel en wasverzachter

Wassen doe ik best wel veel! Niet alleen mijn kleding, aangezien ik elke dag iets anders draag en mij ook nog eens vaak omkleed, maar ook iedere week mijn beddengoed, de dekentjes op de bank, handdoeken, theedoeken en de dekentjes van de hond. Er gaat dus best wel wat was doorheen ja! Het natuurlijke en hypoallergene wasmiddel van Pipper maakt goed schoon en ruikt echt hartstikke lekker.

Duurzame schoonmaakmiddelen van Pipper

Vlekkenverwijderaar

I love it! Het is niet alleen bedoeld voor kleding maar ook voor een stoffen bank of zelfs een vlek in de badkamer die je er niet uit krijgt. Nu ben ik al niet van het agressieve spul voor kleding om vlekken te verwijderen dus dit is een mooie en natuurlijke uitkomst.

Duurzame schoonmaakmiddelen van Pipper

Allesreiniger

Iedereen heeft wel een fles allesreiniger in huis staan. Ik heb er zelfs meerderen zeker omdat ik vaak, eigenlijk iedere dag, schoonmaak. Super fijn spul ook van Pipper voor mijn laminaat! Hierdoor kan het niet beschadigen door de natuurlijke stoffen die erin zitten.

Duurzame schoonmaakmiddelen van Pipper

Allesreiniger spray

Een allesreiniger spray is echt onmisbaar! Ik doe er werkelijk alles mee onder sprayen. Door de spray verspreidt de geur van ananas ook nog eens onwijs goed!

Duurzame schoonmaakmiddelen van Pipper

Afwasmiddel

Dit is echt een van mijn favorieten van Pipper! Mijn keuken is te klein om er een vaatwasser in te hebben staan dus doe ik alles afwassen. Naast dat het goed schoon maakt, heeft deze afwasmiddel echt een sterke ananas geur die vrij komt. Ik was er ook mijn handen mee omdat het zo lekker ruikt.

Duurzame schoonmaakmiddelen van Pipper

Handzeep

Je handen wassen doe je eigenlijk gewoon met handzeep. En zelfs dat heeft Pipper! Daarnaast ben ik ook nog eens super gevoelig voor handzeep met parfum. Met de handzeep van Pipper heb ik geen last van een allergische reactie.

Hoe duurzaam leef jij?


5 gedachten over “Duurzame schoonmaakmiddelen van Pipper”

  • Ananas spreekt me erg aan als schoonmaakmiddel. Ik ben echt overal in huis bezig en merk dat het beter kan. Zonder al die chemische middelen, helemaal mijn ding.
    Ik wil ze heel graag proberen!

  • Alleen maar goed dat er steeds meer producten bijkomen die bijdragen aan een betere en schonere wereld. Ik probeer er zelf ook steeds meer op te letten.

  • Ik vind het bijzonder goed dat men steeds meer op zoek gaat naar duurzame en milieuvriendelijke producten die biologisch afbreekbaar zijn.
    Deze producten zijn hier een heel goed voorbeeld van. Goed dat ze ook hypoallergeen en irritatie vrij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *