Vloerlamp kopen met afstandsbediening

Vloerlamp kopen met afstandsbediening

Het leven wordt steeds makkelijker met de komst van smart apparaten. Ook als het gaat om vloerlampen die je op afstand kunt bedienen. Wat ik nog leuker vind zijn bewegende verlichtingen met variatie in kleuren. Mooi om naar te kijken maar ook erg handig!

Gek op sfeervol licht door een vloerlamp

Zelf ben ik gek op sfeervol licht. In mijn oude woning had ik een bar welke een dubbele wand had. Achter die dubbele wand had ik led strips geplaatst welke ik met een afstandsbediening kon bedienen. Het gaf zoveel sfeer en gezelligheid. Ook had ik een hang tv meubel en daaronder led- strips geplaatst. Hierdoor kreeg ik wederom een mooi en sfeervol effect in de woonkamer. Het stond dan ook altijd aan. In mijn nieuwe huis ben ik mij natuurlijk steeds meer gaan richten op design en de meubels en verlichting welke ik mooi vind. Daarnaast vind ik sfeervol licht ontzettend belangrijk, op die manier voel ik gezelligheid in mijn woning. Een vloerlamp maakt de woonkamer daarmee af!

Vloerlamp kopen met afstandsbediening

De Xyro Vloerlamp

Wanneer je gek bent op bewegende verlichtingen, variatie in kleuren en welke ook nog eens weinig ruimte in beslag neemt,, dan weet ik zeker dat je de Xyro vloerlamp geweldig gaat vinden! De Xyro vloerlamp heeft een uniek design, een verticale lamp met een robuuste design voet. De lamp neemt bijna geen ruimte in beslag en valt pas ook echt op wanneer de verlichting aan gaat. Daarnaast kan het gebruikt worden voor sfeervol licht, of wanneer je een keer een feestje in huis hebt de vloerlamp hierop instellen.

Vloerlamp kopen met afstandsbediening

Kleurenpalet van de vloerlamp

Wat denk je ervan als je kan kiezen uit maar liefst 238 verschillende kleuren en combinaties aan licht? Ik heb wel zeker een half uur met de afstandsbediening zitten spelen om te kijken wat voor kleuren en combinaties ik uit de vloerlamp kan toveren! Omdat het licht mooi verwerkt is in een zwarte armatuur staat het ook nog eens heel stijlvol.

Rustig wit licht wat ook nog eens sfeervol is, maar ook andere kleuren zoals rood of blauw welke erg gezellig staan. Dan is er nog de mogelijkheid dat de kleur welke je hebt aan staan gaat knipperen. Dat is natuurlijk nog niet alles, je kunt twee kleuren door elkaar laten lopen wat een bijzondere effect geeft. En zo zijn er nog een tal van mogelijkheden.

Vloerlamp kopen met afstandsbediening

LED verlichting

De Xyro vloerlamp heeft LED verlichting wat ik zelf belangrijk vind. Je bespaard energie kosten met LED verlichting en wist je dat LED verlichting het minst belastend voor het milieu? Als je vaker mijn blog hebt gelezen dan weet je dat ik sta voor duurzaam en voor het milieu.

Vloerlamp kopen met afstandsbediening

Filmpje

Natuurlijk wil ik ook op een video laten zien hoe de combinaties van de Xyro vloerlamp eruit zien! Alle kleuren die je ziet bedien ik met de afstandsbediening. Heel erg fijn en ik ben net een klein kind die dit stiekem ook nog eens erg leuk vind! Let op de video is versneld, in werkelijkheid gaat de verlichting veel rustiger verloopt.

Een aantal punten op een rij

Punten die ik belangrijk vind om te benoemen over deze vloerlamp:

  • De vloerlamp heeft een geïntegreerde LED systeem
  • Vermogen Watt 10.0 (lekker zuinig!)
  • Slank en slim ontwerp
  • 238 verschillende combinaties aan licht
  • Snel of langzaam bewegende verlichting
  • Inclusief robuuste en stabiele design voet
  • De Xyro Vloerlamp is dimbaar

Flinq Products

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen het over een smart apparaten, maar wat is dat precies? Smart apparaten zijn elektronische apparaten die je met een mobieltje kunt besturen. Zo kun je de onderstaande airco’s met je mobieltje vanaf een afstand aanzetten. De slimme apparaten worden flink doorontwikkeld. Tegenwoordig is er een ruim aanbod aan slimme apparaten.

Zo kun je bij flinqproducts.nl terecht voor bijvoorbeeld slimme verlichting en airco’s. Hieronder zie je het aanbod aan verschillende slimme producten. Ontdek welke smart home producten er zijn en wat er allemaal mogelijk is.

Dit artikel betreft een samenwerking met Flinq Products. Gebaseerd op mijn persoonlijke mening en mijn eigen schrijfwijze.


5 gedachten over “Vloerlamp kopen met afstandsbediening”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *