Een kerstboom van panterprint

Een kerstboom van panterprint

Het is weer de leukste tijd van het jaar waarbij ik altijd creatief bezig ben. Vooral de kerstboom optuigen vind ik zo leuk om te doen! Ieder jaar is het weer wat anders. Het is niets voor mij om ieder jaar dezelfde kleuren kerstballen op te hangen. Natuurlijk kon het dit jaar niet anders zijn dan een kerstboom vol met panterprint! Kerst maakt het altijd zo gezellig en ieder jaar kies ik weer voor een andere look.

Kerstboom rok van panterprint

Normaliter gebruik ik nooit een kerstboomrok of een doek onder de kerstboom. Ik heb er weleens (nep)sneeuw onder gedaan maar ben met dat gedeelte een stukje minder creatief. Een vriendin wees mij erop dat de Kwantum een kerstboomrok verkoopt van panterprint. Een week eerder had ik al online kerstballen besteld bij de Kwantum die ik nog moest ophalen zodat ik dan ook direct de kerstboomrok kon meenemen.

Een kerstboom van panterprint

Kerstballen versieren

Omdat ik leuke gouden kerstballen met panterprint heb gescoord bij de Kwantum, wilde ik het goud graag mengen met zwarte kerstballen. Alleen waren deze niet versierd met een panterprint. Hier moest ik wat op verzinnen, want als dit eenmaal in mijn hoofd zit wil ik het voor elkaar krijgen ook! Zodoende heb ik de zwarte kerstballen ook meegenomen, online gouden panterprint stickers gekocht en deze geplakt op de zwarte kerstballen! Het was wel even een klusje hoor, al die kleine stickers los plukken en dan ook nog eens perfect willen plakken. Maar het resultaat mag er zeker wezen!

Een kerstboom van panterprint

Kerstboom optuigen

Er is één ding, nou eigenlijk twee, wat ik niet zo leuk vind aan het optuigen van de kerstboom. En dat is de kerstboom takken uit elkaar halen en de lampen erin krijgen. Ik vind dat gedeelte van het optuigen van een kerstboom verschrikkelijk en ben blij als dat gedaan is! Zodra ik kan beginnen met het versieren van de kerstboom met kerstballen heb ik mijn plezier weer terug gevonden.

Het is ook altijd wel een hele klus hoor. De juiste plaats vinden in huis voor de kerstboom, de kleuren kiezen, de lampjes uit elkaar frommelen waarvan ik mijzelf ieder jaar weer toespreek om bij het aftuigen van de kerstboom deze netjes weg te leggen. Je snapt wel dat dit dus nooit gebeurt. Maar goed, dit jaar doe ik het echt! (We will see!)

Bijzondere kerstballen!

Wat ik zo mooi vind zijn bijzondere kerstballen oftewel ornamenten in de kerstboom. Dit jaar stuitte ik op de website van Alles in Wonderland waar je de meest unieke en bijzondere kerstballen/ornamenten kunt terug vinden. Om het helemaal in panterprint style te houden ben ik op zoek gegaan naar kerstballen op de website.

Kerstbal Pump panterprint

Dit is echt een eye catcher voor in de kerstboom! Een gouden pump met panterprint en opvallen wat die doet! Persoonlijk vind ik het ook mooi om dit als persoonlijk cadeau aan iemand te geven. Geweldig als de gelukkige eigenaar deze gave pump ieder jaar in de kerstboom mag ophangen! Stiekem wil ik de pump na kerst gewoon als decoratie in mijn wandkast plaatsen.

Een kerstboom van panterprint

Kerstbal camera goud met panterprint

Dit is ook wel een heel uniek plaatje! De gouden kleur schittert in mijn kerstboom en de afwerking vind ik ook ontzettend mooi. Het ornement is van behoorlijke kwaliteit en een gewicht, zorg ervoor dat je op een goede plek ophangt in de kerstboom want het is zo zonde als die valt! Hoe uniek is deze kerstbal camera met panterprint?

Een kerstboom van panterprint

Kerstbal panter kop!

Je snapt wel dat deze absoluut niet mag ontbreken in mijn kerstboom he?! Deze bijzondere kerstbal is van het merk Vondels en hangt prachtig aan de boom. Wanneer je van panterprint houdt maakt deze panter kop je kerstboom wel af.

Een kerstboom van panterprint

Kerstbal baby panter

Zeg nou zelf, deze kerstbal baby panter is ook wel heel erg schattig. Een ornement die ik zelfs als decoratie in mijn woonkamer zal plaatsen. Ook deze kerstbal is van het merk Vondels.

Een kerstboom van panterprint

De piek!

Dit is de meest bijzondere piek die ik ooit op mijn kerstboom heb mogen plaatsen! De ornamenten, ik was er meteen verliefd op. De piek, toen werd ik nog meer verliefd! Het maakt de rest van de kerstboom helemaal af en kijkt uit over mijn woonkamer. De piek is ook van het merk Vondels. Een behoorlijke kwaliteit en ook zwaarder. Dit betekent dat je de piek echt goed dient te plaatsen zodat het stevig vast zit in de boom. Eruit vallen kan die dan niet meer!

Een kerstboom van panterprint

Kerstbomen

Kerstbomen bewonderen, daar ben ik gek op! Het liefst kijk ik bij iedereen naar binnen om te zien wat voor kerstbomen zij hebben staan in de woonkamer. Hoe ziet jouw kerstboom eruit dit jaar?

Dit artikel betreft een samenwerking met Alles in Wonderland. Gebaseerd op mijn persoonlijke mening en mijn eigen schrijfwijze.


7 gedachten over “Een kerstboom van panterprint”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *