Deurbel met camera zonder een abonnement

Deurbel met camera zonder een abonnement

De laatste tijd hoor en zie je steeds meer over de deurbellen met camera zonder abonnement. Ideaal toch, zodra er wordt aangebeld en jij kunt zien wie er voor de deur staat? En dat niet alleen, tegenwoordig zijn er zoveel draadloze deurbellen met camera’s op Wifi en heb ik gekozen voor eentje die werkelijk alles in zijn bezit heeft!

Deurbel met camera op Wifi

Ik kwam in aanraking met de deurbel met camera zonder abonnement door mijn ouders. Zij hebben er eentje aangeschaft en vertelde mij dat zij deze zelfs op afstand kunnen gebruiken! Wanneer er iemand voor de deur staat komt er een melding binnen op de telefoon. Een hele slimme deurbel met camera dus! Natuurlijk moet ik altijd een beetje gek doen, dus het eerste moment dat ik daar aan de deur stond, stond ik gekke gezichten te trekken in de deurbel met camera. Dit kregen zijn live mee door een melding via een app op hun telefoon.

Later hebben zij een nieuwe aangeschaft omdat zij een scherpere camera beeld wilde hebben. Het was nog niet heel erg scherp en dit was toch wel een van hun wensen bij aanschaf van een draadloze deurbel met camera zonder abonnement. Dit was ook het moment dat ik dacht, dit wil ik ook en ik weet ook precies wat voor een!

Beste deurbel met camera

Als het eenmaal in mijn hoofd zit dan komt het er ook! Ik wil een deurbel met camera zonder een abonnement! Een slimme deurbel met camera, op Wifi, een die draadloos ik en zelf makkelijk kan vervangen en aansluiten. Dus koos ik voor de slimme deurbel met wifi van Flinq Products! Wat voor mij op nummer 1 staat is mijn veiligheid. Ik vind het fijn om te weten wie er voor de deur staat voordat ik open doe. Een camera geeft hier toch wel veel meer duidelijkheid mee.

De slimme deurbel met camera van Flinq Products is makkelijk te installeren. Ik kan vrij veel maar dit soort dingen zelf in elkaar zetten wat minder goed. Er zit een makkelijke montage set bij plus voorzien van een anti-diefstalfunctie door de schroef aan de onderzijde!

Hoe werkt deze deurbel met camera

Natuurlijk leg ik ook graag uit hoe deze deurbel met camera werkt! Allereerst is het belangrijk om de deurbel op te laden, deze gaat zo’n 3 a 4 maanden mee en dat is best lang. Via de app, welke je later moet installeren, kun je ook zien hoeveel procent batterij de deurbel nog heeft. Daarnaast is het fijn dat er geen abonnement aan vast zit. Dit is een deurbel met camera zonder abonnement!

De deurbel met camera is ook nog eens waterproof, heeft een bewegingscensor en een heldere nightvision op de camera. Hier kun je zowel overdag als in de avond (nacht) de beelden heel goed zien!

De Tuya app

Door het gebruik van de Tuya app kun je een connectie maken met de draadloze deurbel met camera. Wat ik ook erg fijn vind, is dat waar ik ook ben de camera live kan bekijken! Ben ik een dagje weg en staat er iemand voor de deur? Dan geeft de app mij een melding en kan ik zo live communiceren met de persoon die voor mijn deur staat. Ideaal als er een bezorger voor de deur staat en ik niet thuis ben.

Nog meer voordelen

Wat ik al zei, de camera van deze deurbel is echt enorm scherp door de Full HD 1920 x 1080! Het is draadloos, heeft een extra binnen deurbel die je erbij krijgt welke je bijvoorbeeld in de hal kunt aansluiten door op een simpele manier in de stopcontact te doen en om de bel goed te kunnen horen, beelden kunnen worden opgeslagen en de speakerfunctie om mee te communiceren.

Een deurbel is niet meer ouderwets!

Een deurbel hoeft dus niet meer ouderwets te zijn. Maak gebruik van een deurbel met camera zonder abonnement! Ik voel mij er stukken veiliger door, wat misschien heel gek klinkt maar het idee al dat ik meer kijk heb op mijn voordeur en ook verder dan mijn voordeur, dankzij de kijkhoek van 155 graden, voel ik mij een stuk veiliger!

Ik vind dit persoonlijk de beste deurbel met camera zonder abonnement die er is. Er zit geen abonnement op, het is heel makkelijk te installeren en de uitleg die je erbij krijgt is fijn. En ik blijf erbij, de camera is zo enorm scherp!

Flinq Products

Een stukje over Flinq Products die vele apparaten aanbiedt op de website. Denk vooral aan de smart apparaten. Steeds meer mensen gaan over op een apparaat die door middel van je telefoon of op afstand te bedienen is. Net zoals de deurbel camera zonder abonnement! Deze slimme apparaten worden flink d doorontwikkeld en is er ook een ruim aanbod op de website van Flinq Products. Hier kun je bijvoorbeeld ook terecht voor slimme verlichting, smart power plug, een paneel verwarmer of een slimme sterrenprojector. Als je gek bent op gadgets dan is de website zeker de moeite waard om te bezoeken!

Dit artikel betreft een samenwerking met Flinq Products. Gebaseerd op mijn persoonlijke mening en mijn eigen schrijfwijze.


13 gedachten over “Deurbel met camera zonder een abonnement”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *