Een geweldig Nederlands kledingmerk Future Icon

Een geweldig Nederlands kledingmerk Future Icon

Hoodies

Als er iemand veel hoodies heeft dan ben ik dat wel! Ik ben gek op het dragen van hoodies welke ik regelmatig aanschaf van een Nederlands kledingmerk welke bij mij past. Zoek maar op hoodies en je ziet dat bijna alle Nederlandse kledingmerken dit aanbieden. Nu heb ik natuurlijk wel mijn favorieten waar ik mijn hoodies aanschaf en hier kom ik dan ook regelmatig terug.

Kwaliteit

Wat ik zelf door de jaren heen heb gemerkt tijdens het kopen van kleding en hoodies van Nederlandse kledingmerken is toch wel de kwaliteit. Ik heb hier werkelijk een oog voor! En ik kan het niet alleen zien maar ook voelen. Tegenwoordig koop ik steeds meer kleding waarbij kwaliteit echt te zien en voelen is. Ik let dan vooral op de weefseldichtheid!

Hoe kun je dit makkelijk zien? Wanneer je een kledingstuk in handen hebt bekijk deze dan in het licht. Hoe meer je hierdoorheen kan kijken hoe minder garen hier eigenlijk voor gebruikt zijn! Minder garen betekent voor mij al minder kwaliteit. En wat denk je dat weinig gebruikte garen doen met het dragen en wassen van een kledingstuk? Nou dat dus!

Niet alle Nederlandse kledingmerken bieden goede kwaliteit aan. Leuk om aan te schaffen maar het plezier van je kleding duurt kort. Met de jaren heen ben ik hier echt steeds meer op gaan letten.

Duurzame kleding

Ook koop ik steeds meer duurzame kleding van Nederlandse kledingmerken. Maar was is duurzame kleding nou precies? Heel simpel! Kleding dat gemaakt is zonder het milieu hier veel mee te belasten. Oftewel, het heeft weinig effect op het milieu. En tegenwoordig is er niet alleen kleding te koop met een duurzame label, maar ook schoonmaakmiddelen, plastic vrije producten, verzorgings- producten en eten en drinken. Het lijstje loopt nog even door maar dit zijn de voornaamste producten welke steeds vaker op een duurzame manier geproduceerd worden

Merk, duurzaam, hoodie en kwaliteit

En dan zeg ik: Future Icon! Future Icon, een Nederlands kledingmerk, focust zich op een duurzame werkwijze. Duurzaam textiel wordt gekweekt, verwerkt en geproduceerd met een minimale impact op het milieu wat betreft energiekosten, grondstofgebruik; broeikasgassen/kooldioxide-emissies; toxische emissies en afvalproductie. Bij Future Icon dragen zij hier graag aan bij.

Future Icon biedt t-shirts, hoodies, sweaters, broeken, kinderkleding, mondkapjes en leuke accessoires! Veel keuze maar waar ik zelf helemaal gek op ben zijn de hoodies!

Missie

Wat Future Icon zo leuk maakt is dat zij een Nederlands kledingmerk zijn met een unieke uitstraling en kleding van hoge duurzame kwaliteit! Future Icon staat je zien dat jij de nieuwe C.E.O. in je leven bent. Oh yeah dat ben ik! Ik werk keihard aan mijn blog en mijn naam faithly.nl en voel mij toch wel gesteund door Future Icon!

Laat zien dat jij de nieuwe C.E.O. van jouw leven bent, de nieuwe Future Icon. En de slogan van hen is ook toepasselijk! “Grind While They Rest. Study When They Party. You’ll Live Like They Dream.”

“Work Hard In Silence, Let Your Success Be The Noise.”

Iedereen weet wel dat ik van roze houdt en dat was dan ook het eerste kledingstuk van Nederlands kledingmerk waar ik voor koos. “Work Hard In Silence, Let Your Success Be The Noise.”

De hoodie is zo lekker zacht en wat ik al zei: wat een kwaliteit. Natuurlijk heb ik gecheckt tot hoever de hoodie doorschijnt en dat is in dit geval echt niet. De kwaliteit kun je letterlijk voelen en zien!

Today we’re feeling like gold!

Black & gold ook een van mijn favorieten en het past overal bij. Natuurlijk de stoffen die zijn gebruikt niet te vergeten: 85% biologisch katoen 15% gerecycled polyester. Duurzaam zoals ik al zei!

Dit artikel betreft een samenwerking met Future Icon. Gebaseerd op mijn persoonlijke mening en mijn eigen schrijfwijze.


4 gedachten over “Een geweldig Nederlands kledingmerk Future Icon”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *