Influencer marktplaatsen Nederland

Influencer marktplaatsen Nederland

Toen ik in 2018 begon met bloggen, wist ik helemaal niets van Influencer marktplaatsen af. Eigenlijk wist ik niet eens dat het bestond! Ik zag weleens op Instagram dat er bekende influencers waren die een samenwerking hadden voor een product, maar ik dacht dat dit alleen voor bekende Nederlands waren. Dit is de afgelopen tijd niet alleen voor mij, maar voor veel (micro) influencers veranderd.

Samenwerkingen

Samen werken met een bedrijf doe ik alleen als het product echt bij mij past. Ik steek namelijk graag mijn natuurlijke enthousiasme erin en heb er eigenlijk een beetje een hekel aan om als een reclamebord over te komen. Ik doe dit omdat ik het leuk vind, ik er heel veel plezier uit haal en omdat het mijn hobby is. Doe het ook niet voor “gratis spullen”, waarover ik eerder heb geschreven in een blogpost, als geld of gratis spullen verdienen je enige reden is om te gaan bloggen kan je het beter niet doen.

Lijst met Influencer marktplaatsen van Nederland

Omdat ik graag mijn passie en kennis deel, maar ook andere bloggers en influencers graag wil helpen deel ik in deze blog post Influencer marktplaatsen van Nederland. Sommigen komen je misschien bekend voor en sommigen zijn misschien nieuw voor je! Ook zal ik een aantal PR-bureaus met jullie delen om je in te kunnen schrijven.

Linkpizza Ik ben gek op Linkpizza! Zij bieden je de mogelijkheid om te pitchen op leuke samenwerkingen met diverse bedrijven. Het contact verloopt soepel en daarnaast hebben zij ook een affiliatie programma.

Join Ook Join vind ik erg overzichtelijk in wat zij aanbieden. Regelmatig kun je weer pitchen op nieuwe samenwerkingen. Ook hier heb je de mogelijkheid om makkelijk in contact te staan met bedrijven.

Promoty – In het begin was ik niet zo’n fan van Promoty. Er werd weinig geaccepteerd of niet gereageerd door bedrijven maar dat is de afgelopen tijd enorm veranderd! Promoty heeft heel ander soort samenwerkingen dan de andere Influencer markplaatsen en dat maakt het verschil zo leuk!

Blog Brains Ook een hele fijne en handige website! Wel wordt eerst je blog nagekeken en in een prijscategorie ingedeeld. Je ontvangt per e-mail ook heel veel tips namens hen voor je blog!

Onfluence Hier sta ik pas bij ingeschreven. Zij mailen je zodra zij leuke collabs voor je hebben. Tot nu toch nog niets ontvangen maar goed zoals ik zei, ik ben er nog maar net ingeschreven.

Influentials Hier heb ik nog niet heel veel op gepitch omdat er een tijdje geen statistieken van mijn Instagram konden doorkomen. Hier wordt momenteel aan gewerkt en ik weet dat zij ook onwijs campagnes hebben lopen!

Loggershut Ik ben nog niet heel erg bekend met Loggershut. Ik sta hier al een tijdje ingeschreven maar tot op heden nog niets ontvangen. Maar goed dat kan nog wel komen natuurlijk.

RaikerVan Raiker heb ik nog nooit gehoord tot voor kort. Op de een of andere manier heb ik een heel goed gevoel bij hen en de website oogt heel duidelijk. Je krijgt vanzelf een e-mail wanneer zij een samenwerking voor je hebben.

JuulrHier heb ik nog geen opdrachten mogen ontvangen of iets op mijn Dashboard zien staan. Maar wat niet is kan nog komen.

Join Tim Niet een hele onbekende. Wanneer zij iets voor je hebben dan wordt dit naar je gemaild.

Blogbrains Bij Blogbrains kun je je aanmelden als blogger. De opdrachten die vrij komen, verschijnen vanzelf in je mailbox.

Hulc Ik ben pas ingeschreven bij Hulc en nu al enthousiast hierover! Ook enorm benieuwd wat ik binnenkort in mijn mailbox ontvang. Ook hebben zij een automatische prijscalculator voor je blog. Echt super handig!

Jumey Ook bij Jumey kun je je aanmelden. Wanneer er campagnes zijn, verschijnen deze automatisch in je mailbox.

Frenz Frenz is vooral gericht op Instagram! Ook zij sturen je mailtjes met aanbiedingen en campagnes.

Influo Ik houd ervan als ik zelf kan pitchen op leuke campagnes! Bij Influo kan dit!

Social Friendz Een paar dagen geleden heb ik mij ingeschreven bij Social Friendz. Ik weet nog niet heel veel over hen maar wel dat je vanzelf een mail ontvangt wanneer zij een leuke samenwerking hebben voor je.

The Cirqle Weer iets waar ik gek op ben! Ook hier kun je zelf pitchen op hele leuke campagnes.

Tribe Mij maak je zo blij met een app welke ik kan gebruiken om te pitchen op leuke campagnes. De app kun je makkelijk downloaden vanaf ieder telefoon.

Vamp Wederom een handige app welke je kunt gebruiken om te pitchen op samenwerkingen.

Beste BloggersIk ken hen nog niet heel erg goed maar heb mij inschreven. Zij helpen je door je te koppelen aan de leukste bedrijven waarmee jij dan een samenwerking aan kunt gaan.

The Bloggers ProgrammeOok een heel leuk platform waar jij je in kunt schrijven en als je Social Media kanalen mee kunt connecten voor leuke samenwerkingen.

We are firstEen leuke plek waar zij samenwerkingen opzetten tussen influencers en merken.

Activate – Niet een Nederlands platform maar wel een hele leuke platform! Hier kun je pitchen op diverse bedrijven voor samenwerkingen. Je kijkt je ogen uit met wat je allemaal voorbij ziet komen hier.

We sell storiesIk vind We Sell Stories een onwijs leuk bedrijf! Ook zij mailen je wanneer er een leuke collab is welke bij jou past.

IM Agency Ook hier sta ik al een tijdje ingeschreven maar nog niets van hen vernomen. Wellicht hoor ik in de toekomst iets hierover.

Ken jij nog leuke Influencer marktplaatsen? Laat dit dan even weten, dan plaatst ik deze bij het lijstje!


7 gedachten over “Influencer marktplaatsen Nederland”

 • wat handig deze links. zelf wist ik hier het bestaan ook niet vanaf maar wellicht dat ik hier binnenkort wel eens naar ga kijken. Je weet nooit wat het je in de toekomst kan brengen.

 • Handige lijst! Ik ben nog nergens ingeschreven momenteel, vind het een soort drempel om dat te doen. Wil ook rechtstreekse klanten behouden en vraag me af hoe makkelijk dat is naast deze partijen. Toch maar eens in verdiepen ๐Ÿ™‚

 • Wat een lijst he. Ik weet nog dat er net eentje of twee bestonden, het is inmiddels echt uitgegroeid tot een enorme business!

 • Ik vind het ontzettend fijn dat je deze lijst met ons deelt.
  Tot op heden heb ik nog niet uitgekeken naar โ€˜bloggen om er iets mee te verdienenโ€™.
  Ik denk steeds bij mezelf dat ik nu echt nog niet kan opboxen tegen andere bloggers.
  Maar uiteraard heb ik niets te verliezen om me in te schrijven al dacht ik misschien even te starten met een barterdeal.
  Misschien kan ik deze ook wel via deze linken vinden.
  Nogmaals bedankt om te delen!

 • Oh wauw! Wat een lijst. Ik wist niet dat er zoveel waren. Heel handig om eens te gaan bekijken. Over een paar maanden ga ik nieuwe producten lanceren en dan wil ik ook graag met een paar geschikte influencers werken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *