Ontwerp je eigen kleding of producten

Ontwerp je eigen kleding of producten

Heb je weleens gedacht aan hoe het is al je zelf volledig de keuze hebt hoe jouw t-shirt, hoodie, rugzak of mok eruit komt te zien? Niets is leuker als je dit zelf mag bepalen toch? Denk aan je naam, een tekening van je kind op een mok, je bedrijfsnaam of gewoon een plaatje welke jij op een T-shirt wil hebben. Shoppen is leuk, maar zelf invloed hebben op het design is nog leuker!

Vaderdag

Het idee om een hoodie te laten bedrukken voor Vaderdag is uitgepakt naar het hele proces hiervan en het opschrijven van wat ik nog meer wil laten bedrukken in de toekomst. Mijn brein werkt zo, hoe creatiever hoe beter. Zeker als ik stuit op dit soort designs!

Design Your T-shirt & more

Ik kies nooit zomaar een bedrijf uit waar ik iets bestel. Ik ben een echte Google-laar en dit kan soms uren duren. Totdat ik een bedrijf tegen kom wat perfect aansluit bij mijn wensen. Dan is het tijd om mijn order te plaatsen. Design Your T-shirt it is! Wat zo uniek is aan Design Your T-shirt is dat zij in hun ontwerptool ook werken met babykleding. Ook de fysieke winkel maakt het fijn omdat dit toegankelijk is voor iedereen. Je hebt dus de mogelijkheid om te zien wat anderen hebben laten ontwerpen en dit word dan ook gedeeld op de website!

Hoe gaat het ontwerp in z’n werk?

Ik neem jullie graag mee in het proces, zodat je precies weet hoe bijvoorbeeld een hoodie wordt bedrukt! Persoonlijk vind ik dit altijd interessant om te weten en deel ik dit graag met jullie! Onderaan kun je het hele proces volgen.

Over Design Your T-shirt & more

Doordat Desging your T-shirt zelf hun producten ontwerpen én bedrukken leveren zijunieke producten met hun eigen designs. Op de website vind je ook een designtool waar je heel makkelijk zelf kleding kunt ontwerpen. Maak een keuze uit de T-shirts in dames of heren modellen, kies jouw gewenste kleur uit de ruim kleurenassortiment en kies de juiste maat in het dropdown menu. Je kunt ook kiezen voor een unisex Hoodie in verschillende maten en kleuren. Natuurlijk hebben zij ook T-shirts en Hoodies met een eigen unieke designs voor kinderen in de webshop. Met de designtool kun je dus ook een T-shirt of hoodie in kindermaten ontwerpen. Een t-shirt met je eigen naam, of een hoodie met een foto van je grote idool, wie wilt dat nou niet. Zij verkopen daarnaast ook baby artikelen, cadeauartikelen zoals, mokken, muismatten, glazen, beker, stickers, t-shirts en hoodies, schooltassen, gymtassen, sporttassen, jassen ect.

Ook heeft Design Your T-shirt verschillende artikelen staan in de ontwerptool. Je kunt dus ook je eigen babymuts ontwerpen met bijvoorbeeld naam of geboortedatum van de baby. Wanneer je klaar bent met ontwerpen gaan zij meteen voor jou aan de slag waardoor je binnen 3 werkdagen de bestelling kunt ophalen in onze winkel in Roosendaal of de bestelling heel gemakkelijk bij jou thuis laten bezorgen. Zie HIER een overzicht van verzendtijden en kosten.

De eigen designs kunnen aangepast worden met bijvoorbeeld jouw eigen naam of afbeelding.

Korting op grote orders

Wanneer je bij Design your T-shirt een bestelling doet voor bijvoorbeeld personeelskleding, sportclub, vriendenclub of hobbyclub dan geven zij altijd korting! Bestel je meer dan 10 producten dan bieden zij 10% korting op de gehele bestelling.
Zij geven niet alleen korting op het artikel maar ook op de bedrukking, zo kun je bijvoorbeeld heren en 5 dames T-shirts bestellen of 10 T-shirts met verschillende opdrukken of kleuren en toch 10% korting ontvangen.

Wat maakt Design your T-shirt zo uniek?

Wat bij hen uniek is vergeleken met andere sites in deze branche is dat zij in de ontwerptool ook werken met babykleding.
Daarnaast zijn zij natuurlijk uniek omdat zij een fysieke winkel hebben en daarom toegankelijk voor iedereen. Online bestellen en in de winkel afhalen of in de winkel bestellen en thuis laten bezorgen, kan allemaal. Maar het fijnste is vooral voor b2b dat de klanten in de winkel kunnen komen zodat ze samen kunnen ontwerpen. Ze kunnen er zelfs bij blijven staan bij een eerste proefdruk. Daarnaast werkt Design Your T-shirt met spoedopdrachten.

Een blije vader!

Deze kleine meid heeft samen met haar broer en zus deze geweldige trui mogen geven! Mijn broer is van mening dat onze achternaam nog eens een succes zou kunnen worden haha! Wie weet wordt het ooit een merk.


6 gedachten over “Ontwerp je eigen kleding of producten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *