Blog planner voor al je Social Media kanalen

Blog planner voor al je Social Media kanalen

Eindelijk! Het harde werken wordt beloond. Mijn blog planner is af! Al een lange tijd was ik op zoek naar een blog/content planner welke bij mij past. Alles was in het Engels en ik vond dat het tijd werd voor een Blog planner voor de Nederlands talige bloggers onder ons.

Download de blog planner!

Voor degene die nu al niet kunnen wachten, de blog planner kun je alvast downloaden! Daarna leg ik je uit hoe je deze optimaal kunt gebruiken.

Gebruik van de blog planner

Deze planner is gemaakt op basis van wat ik persoonlijk nuttig vond bij het plannen van mijn blog. Het hele document is ontworpen om zelf een maand en jaar in te vullen. In welke tijdsvlak je de planner ook gebruikt, het kan dus ieder jaar, iedere maand en iedere week! Pagina’s waarvan je mogelijk extra exemplaren van nodig hebt, kun je extra afdrukken. Ik gebruik een ringband met 3 ringen om mijn planner te gebruiken.

Blog vision board

Wat ik persoonlijk erg leuk vind in de blog planner is een blog vision board! Hiermee kun je dus voor jezelf een vision board maken over een tijdsvlak naar keuze! Wat wil je bereiken, hoe ziet jouw toekomstige blog eruit en waar wil jij over een bepaalde tijd staan? Hoe leuk is het om hier alvast mee te beginnen! Dit kun je doen door het te tekenen, plakken of er een geweldige DIY van te maken!

Notities

Naast de maandelijkse doelen, wekelijkse to do list en je samenwerkingen is het gewoon kunnen noteren van notities ook niet onbelangrijk! Dit mocht absoluut niet missen in min blog planner!

Blog post ideeën

Brainstormen over je blog post, of dit nou op je website is of een andere Social Media account, is toch belangrijk! Je plaatst iets wat je leuk vind, wat je aantrekt en waar jij graag over schrijft. Onmisbaar in een blog planner!

Post it!

Het belangrijkste onderdeel in de blog planner is het voorbereiden van je post en het plaatsen hiervan. Vooruit werken en time management zin onmisbaar in deze.

Statistieken

Ik houd graag statistieken bij van mijn Social Media kanalen. Ik wil weten of er groei in zit. Het allerbelangrijkste, de views!

En er is nog veel meer!

Je hebt slechts een gedeelte gezien van de blog planner. Het totale pakket kun je in de blog planner zelf vinden na het downloaden hiervan.

Inhoud

 • Notities
 • Blog vision board
 • Maandelijkse doeelen
 • Week to do’s
 • Blog post ideeën
 • Maand
 • Post it!
 • Give aways
 • Samenwerkingen
 • Bedrijven
 • Statistieken

De meest voorkomende Social Media kanalen worden getoond in de planner. WordPress (ook bruikbaar voor andere website kanalen), Instagram, Facebook< YouTube, TikTok, LinkedIn, Pinterest.

Veel plezier met de blog planner!


5 gedachten over “Blog planner voor al je Social Media kanalen”

 • Wat een plaatje! Super handig ook! Ik kan mij geen leven zonder planner voorstellen (vooral niet als blogger).

 • Ah superhandig en het ziet er erg leuk uit. Ik heb zelf eentje gemaakt omdat ik er ook mee werk dus het moest aan bepaalde eisen voldoen. Dat blijft toch heel persoonlijk uiteindelijk.

 • Wat een handig concept. Voor mij blog heb ik een document waar ik al mijn ideeen op schrijf. En voor Instagram heb ik niets: ik plaats daar wanneer ik zin heb

 • Wat leuk dat je je eigen blogplanner hebt ontworpen. Eerder maakte ik wel gebruik van zo’n concept. Nu hou ik meer notities bij op de telefoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *