De leukste Vaderdag cadeaus

De leukste Vaderdag cadeaus

Zondag 20 juni 2021 is het alweer Vaderdag! De dag dat wij onze vaders, maar ook bonus vaders, in het zonnetje mogen zetten. De voorbereidingen en het geven van cadeaus vind ik vaak nog leuker dan de dag zelf. Voorpret noemen ze dat ook wel. We hebben nog precies 3 weken (21) dagen om een cadeau uit te zoeken. Daarom neem ik je mee in mijn verzamelblog met de leukste maar ook meest unieke Vaderdag cadeaus tips van dit jaar!

Bella Kids

Van Bella Kids heb ik alvast een Cadeaubox Papa’s momentje mogen ontvangen. Deze cadeaubox bestaat uit een biertje met Papa’s momentje, Blikje met nootjes en een super leuke bieropener. Een kant-en-klare cadeaubox om papa mee in het zonnetje te zetten. Een verrassing voor hem vinden is niet heel erg makkelijk, maar gelukkig helpt Bella Kids je met het vinden van een Vaderdag cadeau. 

Nog veel meer!

Bella Kids heeft nog veel meer unieke en leuke Vaderdag cadeaus welke ik graag aan jullie wil laten zien. Heb jij nog geen Vaderdag cadeau? Ga dan snel naar www.bellakids.nl

De Smarthphone Koning

Een softcase transparant hoesje voor je telefoon! Naast het handige hoesje, welke je telefoon ook optimaal beschermd, kun je deze persoonlijk en naar eigen wens laten ontwerpen!

De Smartphone Koning maakt dit met een prachtig mooie kwaliteit en de levering is onwijs snel! Voor 15:00 uur besteld, is de volgende dag al in huis! (Uiteraard afhankelijk van de bezorgdienst). De Smartphone Koning biedt nog veel meer aan! Bijvoorbeeld luxe telefoon hoezen! Ik

KORTING!

Ik mag jou ook een korting van 10% aanbieden wanneer je de volgende kortingscode invult op de website: “Faithly”

Cosmetica cadeau

Met liefde pakt Cosmetica Cadeau jouw cadeau in! Van hen ontving ik een heerlijke verzorgingspakket voor de liefste papa!

Deze mix van verzorgingsproducten is leuk en praktisch vaderdag cadeau! Het is een leuke set voor de complete dagelijkse verzorging. Het zijn mooie producten en het ziet er ook nog eens leuk uit bij elkaar. De set bevat een body&face wash van Dove, shampoo van Syoss en een gel van L’Oreal Men Expert. Om de boodschap direct duidelijk te maken zit er ook een doosje met een zeepje bij met de tekst “Jij bent de liefste papa”.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *