Koffiesiroop met een Nederlands tintje

Koffiesiroop met een Nederlands tintje

Eten en zoete dingen, daar ben ik helemaal gek op! Sinds ik weer meer in beweging ben merk ik gelukkig niet meer dat ik last heb van bijkomende (corona) kilo’s en geniet ik van alle lekkernijen om mij heen. En zoals de meeste wel weten ben ik verzot op koffie! Zelf heb ik een Senseo staan en koop ik altijd mijn vaste koffie Senseo pads mokka smaak. Ik drink dan ook geen sterke koffie en houd ervan om er romige melk bij te doen. Voor een goed gemaakte cappuccino met een heerlijk karamel smaakje ben ik ook voor wakker te maken!

Regelmatig rijd ik ook langs mijn moeder omdat zij weer in het bezit is van een overheerlijke Nespresso machine en koffie van Nespresso is gewoonweg HEERLIJK! Dus ja, je kunt wel zeggen dat ik echt een fan ben van koffie, ervan houd om diverse smaken te proeven en hier zeker een toevoeging aan te geven.

Een smaakje aan je koffie

Experimenteren met koffie en smaakjes is leuk en lekker! Zoals ik al eerder aangaf vind ik het leuk om een toevoeging te geven aan mijn koffie. En aangezien ik bijna alles lekker vind ben ik de perfecte testpersoon als het gaat om smaakjes!
Onlangs heb ik contact gehad met Smaakje. Zij bieden een heerlijke koffiesiroop aan in diverse smaken. Maar dat is nog niet alles! Zij hebben hier een Nederlandse tint aan toegevoegd. Naast het populaire smaakje karamel in de koffie, zijn er nu nog veel meer smaken die zorgen voor een unieke taste!

De Nederlandse smaken van Smaakje

Ik ben dus helemaal geworden van de volgende smaaksiropen: bitterkoekjes, boterkoek, chocolade, hazelnoot, karamel toffee, oma’s cake, roze koeken en vanille. Ik wist niet wat ik zag, maar na het proeven ook niet wat ik mee maakte! De smaak is LETTTERLIJK zoals het is en zoals het er staat. Ik had er veel van verwacht, maar dit ging eigenlijk boven verwachtingen in! Mijn favoriet heb ik al en dat is de roze koeken siroop. Nu ben ik daar (ja ook al) gek op, maar echt wat een smaak! Nu heb ik het wel constant over koffie, maar de smaakjes zijn voor nog veel meer drink- en etenswaren te gebruiken.

Smaakjes die zorgen voor een extra genietmomentje. Het is meer dan een koffiesiroop. Het is ook lekker in je thee, cocktail, shotje, of over je dessert. Thuis genieten van heerlijke smaakjes. Beleef het uitgaan in je eigen woonkamer. Ik maak sinds kort ook gebruik van de receptenlijst van Smaakje. Zeker nu ik alle smaakjes in huis heb, vind ik het leuk om hier iets mee te doen. Benieuwd naar de recepten? Ga dan naar www.smaakje-erbij.nl/blogs/recepten.

Alle smaken op een rij

Kortingscode

Ik mag jullie voorzien van een kortingscode welke je kunt gebruiken op de shop www.smaakje-erbij.nl

Wanneer je kiest voor 6 smaken kun je gebruik maken van de volgende kortingscode voor gratis verzending: verwen6
Wanneer je kiest voor 5 of minder smaken, kun je gebruik maken van de volgende kortingscode voor 15% korting: VERWEN15
12 gedachten over “Koffiesiroop met een Nederlands tintje”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *