Afvallen door thee

Afvallen door thee

Nu denk je waarschijnlijk, weer een advertentie waar het gaat over afvallen door middel van thee en nog meer fabels. Ik snap het, ik snap het eigenlijk heel erg goed. Ook ik geloof niet in makkelijke wegen en al helemaal niet als het gaat om afvallen. En nu is het ook niet zo dat ik extreem wil afvallen, maar vind ik een kilo of 3 verliezen en meer in shape komen wel belangrijk! Wist je trouwens dat je je lichaam ook kunt onzuren met Alka Thee? Daarnaast ben ik gek op natuurlijke producten en vind ik het reinigen van mijn lichaam ook niet verkeerd. Wij eten tegenwoordig zoveel troep, wat niet bevorderlijk is voor je darmflora en niet zo fijn is als je last hebt van een moeilijke spijsvertering, een slechte stoelgang of je natuurlijke weerstand! Dus ja, het gaat verder dan afvallen maar ook je algehele gezondheid.

Onderzoek

Voordat ik ook maar ergens aan begin, zeker met een type thee wat bijdraagt aan afvallen en een goede weerstand, doe ik ten alle tijden eerst mijn onderzoek. Ik vind het belangrijk te weten wat ik consumeer, wat de effecten hiervan zijn maar ook wat voor nadelen hieraan vast zitten. Daarom vind ik het ook zo fijn om dit te delen en dat doe ik niet zomaar!

Tea Tox thee

Ik ben in contact gekomen met TeaTox omdat TeaTox een reinigende werking biedt tijdens het afslanken, ondersteuning voor de lever, en bevordert de inwendige reiniging. Ook is het 100% natuurlijk en daar ben ik volledig vóór. Vooral omdat ik steeds meer bezig ben met natuurlijke producten van kleding tot gezicht verzorging en van deodoranten tot aan voedselverpakkingen. De TeaTox thee wordt ook wel Detox thee genoemd. Wat de thee dus exact doet is een stimulerende werking geven van het vetbrandingsproces en detoxt het lichaam van gifstoffen.

Wat de thee dus exact doet is een stimulerende werking geven van het vetbrandingsproces en detoxt het lichaam van gifstoffen.

Ingrediënten

De TeaTox thee biedt 100% natuurlijke ingrediënten, lotusblad, wintermeloen, kassieboomzaad, meidoorn, dubbele rode roos, paardenbloemblad, brandnetelblad, citroengras, groene thee. Belangrijk is dat wanneer je een kopje thee zet, je deze zeker even 7 minuten laat intrekken! Daarnaast smaakt de TeaTox fris en fruitig en doet mij denken aan een normale kopje thee met een heerlijke smaak.

Kun je dus afvallen met de TeaTox thee?

Dan zeg ik volmondig ja! Wel in combinatie met een gezonde levensstijl en beweging! Wat je zult merken met de TeaTox thee is dat het sneller gaat dan wanneer je dit niet drinkt. Wat mij is opgevallen tijdens het gebruik van de thee, is dat ik mijn teveel aan vocht in mijn lichaam ben verloren. Ik had het gevoel dat ik meer was aangekomen, meer vocht vast hield en daardoor zo opgeblazen was. TeaTox heeft echt gezorgd voor resultaten in combinatie met mijn eten en het hardlopen. Ik ben hier dan ook zeer tevreden over!

Meer weten over de TeaTox thee?

www.teatox28.nl
Ook hebben zij een Instagram pagina waar je op de hoogte gehouden wordt van tevreden klanten!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *