Vegan en glutenvrije traktaties

Vegan en glutenvrije traktaties

Alles over veganistisch en glutenvrij eten en heerlijke traktaties

Steeds meer mensen eten veganistisch en glutenvrij. Dit heeft verschillende redenen, voor de een heeft dit te maken met een allergie en voor de ander kan dit te maken hebben met een ander manier van leven. Wist je dat veganistisch en glutenvrij eten ook veel positieve effect heeft op de gezondheid?

Glutenvrij

Eerst is het belangrijk om te weten wat gluten zijn. Heel simpel, gluten is een eiwit. Deze type eiwit komt in bepaald schoort granen. Wist je dat gluten reservevoedsel is voor de plant? Denk bijvoorbeeld aan Tarwe.

Sommige mensen hebben last van glutenintolerantie. Wanneer zij gluten eten, beschadigen zij de dunne darm. Glutenvrij eten geeft voordelen. Denk aan minder last van darmklachten, een mooiere huid en voor sommigen ook meer energie.

Veganistisch eten

Heel simpel, veganistisch eten is een keuze en een levensstijl zonder dierenleed, een betere millieu en een betere gezondheid voor iedereen. Daarnaast is het veel gezonder! Minder kans op hart- en vaatziektes. Plantaardig eten zit vol met voedingsstoffen welke je hard nodig hebt en beschermd je tegen nare ziektes.

Abel Bakt

Abel bakt biedt de lekkerste boterkoek door de brievenbus! Vegan en glutenvrije traktaties. Super handig dat dit door de brievenbus kan, vers geleverd en heerlijk van smaak! Ook verkopen zij brownies en kun je zelfs een boterkoek abonnement afnemen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *