Inspiratie voor wanddecoratie

Inspiratie voor wanddecoratie

Kale muren, wat moet je ermee? Natuurlijk zijn er ook mensen die absoluut niets aan de muur willen hebben hangen. Maar ik denk dat de meeste van ons de muren in huis toch wel wat meer sfeer willen geven. In deze blog neem ik je mee voor inspiratie en ideeën voor wanddecoratie inspiratie.

Sheep on the wall

Van Sheep on the Wall heb ik deze muurhangers mogen ontvangen. Sheep on the Wall maakt dit allemaal zelf met natuurlijke materialen. Een macramé kunstwerk aan de muur! Ik hou ervan om mijn interieur te stijlen, dat doen deze macramé’s heel goed. Neem een kijkje op www.sheeponthewall.nl

Rozenkrans van crêpepapier

Linspiration laat jullie zien hoe je een prachtige, kleurrijke rozenkans kunt maken van crêpepapier. Ik ben er gek op! Iets maken als wanddecoratie en hier ook nog eens extra trots op kunnen zijn! Wil je meer DIY zien? Bezoek dan www.linspiration.nl

Puma van Plokko als design wanddecoratie

Dit vind ik persoonlijk echt een hele bijzondere! Ken je mijn blog nog, creatief met ijsstokjes? Onderstaande foto is een hele bijzondere design, gemaakt met 3D geprinte connectoren welke duurzaam en biobased plastic zijn. Dit gecombineerd met simpele beukenhouten stokken. Elsarblog kan je hier alles over vertellen! www.elsarblog.com

Porselein schilderen en ophangen

Dit is iets wat ik zeker weten zelf ga uitproberen! Elsarblog heeft ook van dit project iets fantastisch gemaakt! Veel leuker dan een welkom sticker aan de deur of muur.

IXXI aan de wand

Gogracy heeft een eigen IXXI aan de wand! Een IXXI is een wanddecoratie dat bestaat uit allemaal losse vierkanten kaarten, die je aan elkaar klikt door middel van koppelkruisjes. Dit staat echt zo geweldig! Grogracy laat mij nu flink nadenken of ik dit nu ook boven mijn eettafel ga plaatsen. Bezoek de website eens voor meer inspiratie www.gogracy.com

Muurvaasjes van klei

Pscheryl laat je zien hoe je een muurvaas van klei maakt. Ook deze kun je het weer decoreren met droogbloemen, maar het is natuurlijk ook hartstikke leuk met veertjes, verse bloemen of plukgeluk uit je tuin. Bezoek de website eens voor meer DIY ideeën. www.pscheryl.nl

Hexagon fotocollage

Een goed verhaal geeft jou 7 tips voor het maken van een fotocollage online. Ook heeft zij afgelopen winter een hexagon fotoverzameling online besteld. Wat een geweldig resultaat en hoe mooi staat dit aan je muur! Naast hexagons hebben ze ook fotovierkantjes en -cirkels. Neem zeker even een kijkje op www.eengoedverhaal.nu

Ladder aan de muur!

Dit idee zou ik zelf nou nooit hebben bedacht! Maar Aukjes wereld wel. Ik vind dit een uniek en geweldig idee voor aan de muur, zeker als je van houtwerk houdt. Nog meer op zoek naar creatieve blogs van Aukjes Wereld? Ga dan naar www.aukjeswereld.nl

Heb jij nog leuke ideeën voor aan de muur? Laat het dan hieronder in een reactie weten.


1 gedachte over “Inspiratie voor wanddecoratie”

  • Vreselijk moeilijk om iets leuks te vinden om die lege ruimtes leuk op te vullen. Of je vind niks leuks, of je vind zoveel leuks dat je niet weet wat nu het beste in je interieur past. Althans zo ervaar ik het altijd. Na lang wikken en wegen lukt het wel. Leuk zo om ideeën van anderen ter inspiratie te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *