Maaltijd boxen voor iedereen

Maaltijd boxen voor iedereen

Tegenwoordig zijn de maaltijd boxen niet meer weg te denken. Het aantal aanbieders van de boxen groeit enorm. Denk aan familieboxen, maaltijdboxen, receptenboxen en alle bekende bedrijven hier omheen. Makkelijk is het wel! Je ontvangt een maaltijd box voor de hele week, recepten worden meegeleverd en je kunt aan de slag. Boodschappen doen is verleden tijd en alles is al voor je geregeld.

De perfecte box voor mij

Maar wat is nu de perfecte foodbox welke bij je past? Ik houd van verse ingrediënten, diversiteit, het moet makkelijk voor mij zijn en er moet variatie zijn! Nu kook ik ontzettend graag, maar soms is het ook fijn als het al voor je is gedaan. Daarnaast wil ik meer dan alleen een maaltijdbox. Denkend aan mijn neefje en nichtjes die hier om het weekend en in de vakanties logeren, denkend aan de vitamines welke zij nodig hebben. Maar ook voor een filmavond welke wij houden in het weekend. Ik denk dus breder dan alleen een maaltijdbox.

De bestelbox

En daar was dan De Bestelbox! Nu zal je denken, weer een bekendmaking van een maaltijd box waar een box word aangeboden, terwijl je ondertussen wordt overstelpt met bedrijven die als paddenstoelen uit de grond komen. Toch is deze anders dan andere maaltijdboxen en is de diversiteit enorm! Want dat is nu nét wat ik zocht. Ik wil namelijk niet alleen een maaltijdbox kunnen bestellen. Ik wil meer, ik wil fruit, ik wil een filmavond kunnen houden en af en toe mijn moeder kunnen verassen.

Fruit

Fruit vind ik belangrijk! Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor mijn bezoek, voor mijn neefje en nichtjes en mijn dagelijkse vitamines. Dat is al één van de boxen welke De Bestelbox aanbiedt en waar ik enorm gelukkig van word! Vrijdag kwam mijn box dan ook eindelijk binnen! Een box vol met fruit van ongeveer 5 kilo. De ananas was niet te missen maar ook de peren, appels, mango’s, kiwi’s, druiven, bananen en nog veel meer kon ik terug vinden in de box. Het is best veel, op is het nog niet maar wel genoeg voor de hele week!

Een heerlijke Indonesische rijsttafel

Ook kwam er een heerlijke box Indonesische rijsttafel binnen. Wat ik zo fijn vond, is dat het al voor je is bereid. Je ontvangt ook een menukaart waarin staat wat er allemaal in de box te vinden is. Ik ben een vleesliefhebber en ook dat was zeker niet te missen! Vers bereid, pure producten, snel en makkelijk op tafel, goed en ver verpakt en bezorgd en simpel klaar te maken! Dit is precies wat ik zocht, niet hoeven koken op vrijdag maar wel gebruik kunnen maken van een maaltijdbox. Oh en die twee flesjes wijn… dat had ik nooit kunnen bedenken. Het was heerlijk!

De Bestelbox

De hoeveelheid wat De Bestelbox aanbied is echt enorm! Denk aan cadeauboxen, borrelboxen, wensboxen, maaltijdboxen, fruitboxen, BBQ-boxen, moederdagboxen, zakelijke boxen. Een avondje film kijken, aan de lekkernijen zitten of heerlijke Donuts eten. Maar ook een bier box en zelfs een spelletjes box. De diversiteit is enorm!

Kijk mee!

Samenwerking met De Bestelbox

6 gedachten over “Maaltijd boxen voor iedereen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *