Nieuwe drankjes proeven

Nieuwe drankjes proeven

Nieuwe dingen uitproberen vind ik leuk dus ook nieuwe drankjes proeven! Ik ben niet iemand die alcohol achter elkaar drinkt en überhaupt ben ik niet echt een drinker. Een wijntje af en toe vind ik heerlijk, of een geheel nieuw drankje. Ik ben een echte proever en snel weg drinken is totaal niet mijn ding!

Hugo wijn

De bekende Hugo wijn, wie kent dat tegenwoordig nou niet. Een Hugo wijntje drink ik graag, sinds kort heb ik geleerd om er munt en een limoen bij te toen. Natuurlijk drinkt het makkelijk weg, maar ervan genieten en vooral van de smaak is toch wel echt genieten!

Drank cadeau doen

Drank cadeau doen vind ik ook altijd leuk! Voor mijn stiefvader maak ik regelmatig gebruik van een bierpakket, gepersonaliseerde bier van Heineken bijvoorbeeld. Of ik haal een Ouzo drankje voor hem bij de Gall & Gall en maak er een onwijs leuk cadeau pakket van!

Dr Monkeyshot

In samenwerking met Dr Monkeyshot mocht ik een nieuw drankje uitproberen! Een lichte, zoete partyboost verpakt in een buisje en het ziet er vrolijk uit! Dr. Monkeyshot is hèt nieuwe drankje van dit moment! De waanzinnige formule van Dr. Monkeyshot is ontstaan in het Spaanse uitgaansleven en vervolgens geperfectioneerd op Nederlandse bodem! Dit lichtzoete drankje komt in een tube met een inhoud van 20 ML en 12% alcohol. Deze partybooster is een verrassend frisse sensatie naast alle andere dranken.

Samenwerking met Dr Monkeyshot

De smaak

Zoals ik al zei, ik ben niet van het snelle wegdrinken en wil toch echt eerst proeven wat erin zit. Het smaakt zoet, fris maar met een vleugje alcohol. Ja de alcohol proef je zeker wel en dat maat de mix juist zo lekker! Dus het eerste buisje ben ik uiteraard gaan nippen. Want al met al is dit toch een drankje die je daarna dient te shotten. Ondanks dat ik drank niet snel weg drink, heb ik samen met mijn broer geproost op het weekend en hebben wij toch gebruik gemaakt van het daadwerkelijk shotten van het Dr Monkeyshot drankje!

Verpakking

Buiten het drankje om is de verpakking echt heel leuk gedaan! Het is een plastic buisje die je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Aan de voorkant een leuk bewerkte sticker met duidelijke kenmerken van de Dr Monkeyshot! De dop op het buisje die doet ’t hem wel! Duidelijker kan niet, het is erg vrolijk en te leuk om te bewaren! Wat ik ook erg fijn vind, is dat het geleverd wordt in een makkelijke verpakkingsdoos. Je scheurt de zijkanten en achterkant vanaf en je hebt een plateau!

Wat is jouw favoriete drankje en overweg je om de Dr Monkeyshot eens te proberen?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *