Tosca Store

Tosca Store

Tosca.store is nog maar net online, maar heel wat van plan. Zij willen dé online winkel worden voor t-shirts, hoodies, tassen en petten met unieke illustraties van uiteenlopend talent. Geen duizend in een dozijn plaatjes die even snel op een shirt geplakt zijn, maar unieke creaties van talentvolle makers.

Ik heb daarom een mooie t-shirt van Tosca.store mogen ontvangen om aan jullie te laten zien! Ik hou wel van aparte designs en dit is niet zomaar een basis t-shirt. Ik draag hier een t-shirt van de “Neko finds love-collectie”. En wat ook nog erg leuk is, 3 t-shirts vertellen 1 verhaal!

Om het nog leuker te maken, mag ik jullie een kortingscode geven van 20% op de gehele collectie van NEKO. De code is geldig van vrijdag 24 april t/m maandag 27 april 12:00 in de middag!

Gebruik hiervoor de volgende kortingscode: FALLONKORTING

Ga hiervoor naar: www.tosca.store


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *