Review: Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara

Review: Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara

De mascara van het jaar:

Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara. Uiteraard was ik er weer snel bij om deze mascara in mijn bezit te hebben. Ik ben gek op mascara die veel volume geven en je wimpers (extreem) lang maken. 

Een leuke look aan de buitenkant vind ik persoonlijk altijd wel leuk aan een mascara. Deze valt goed op en ziet er uniek en chique uit. Daarnaast staat er een opvallende tekst op. Deze mascara verzekerd je van een look alsof je valse wimpers op hebt. šŸ˜‰ 

Wat beloofd deze mascara lijn:
Het beloofd dat je lange en volle wimpers creĆ«ert. En niet geheel onbelangrijk, het lift je wimpers op! Als jij geen neppe wimpers draagt (of er niet van houdt) dan is dit de ideale oplossing voor een volle bos wimpers! 

Ook beloofd het dat het snel droogt en zeker niet uitloopt. Het borsteltje zorgt ervoor dat je wimpers goed gekamd en gevuld worden, een van de redenen waarmee je dit effect creĆ«ert.

Hier nog even een goed close up beeld van het borsteltje. Je ziet dat er veel vezels aan zitten welke je wimpers als het ware kamt. Het borsteltje heeft een dubbele kromming en zorgt voor verdikking, krullen en verlenging. 

GETEST: 
Ik kon niet wachten om deze mascara te testen want ik ben gek op volle en lange wimpers! 

De eerste laag geeft al heel veel effect, het verlengd enorm, spreid de wimpers redelijk (op de een of andere manier werken mijn wimpers nooit mee) en je ziet dat ik na Ć©Ć©n laag al genoeg mascara op heb. 
Daaronder zie je de tweede laag en zie je ook dat die nog meer volume geeft. Tip: laat het niet drogen, want het droogt enorm snel. Als je een tweede laag aan wil brengen dan moet je er niet te lang mee wachten. 

Al met al een hele fijne mascara! Na een aantal uur is die niet uitgelopen en zit het er nog steeds op alsof het net is gedaan. 

Een dikke 9 voor deze mascara. Het geeft zeker wel een lift effect! Voor False Lashes moet je of prachtige unieke wimpers hebben of toch nep wimpers blijven plakken. 

 


1 gedachte over “Review: Maybelline The Falsies Lash Lift Mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *