Alles wat je moet weten over pre-workouts!

Alles wat je moet weten over pre-workouts!

Als fanatieke sporter ben ik mij ook meer gaan verdiepen in voedingssupplementen zoals pre-workouts. Waar ik voorheen zelden naar de sportschool ging, ben ik er nu minimaal 5 keer per week te vinden en is het een verslaving geworden! Ik voel mij goed na het sporten en de resultaten die ik heb mogen behalen zorgen ook voor deze motivatie om vaak naar de sportschool toe te gaan. Pre-workout is een sport supplement waar ik dan ook al te graag gebruik van maak!

Om mijn trainingen te verbeteren en mijn doelen te behalen maak ik gebruik van pre-workout. Het behalen van je doelen kan echt maanden tot zelfs jaren duren. Het doel van dit artikel is dan ook om je te laten zien dat producten zoals pre-workouts in staat zijn om je trainingen in een relatief korte tijd te verbeteren.

Wat doet een pre-workout?

Een goede pre-workout is bedoeld als hulpmiddel voor tijdens het trainen, het ondersteunen van je training maar ook het hetstel na je training. Pre-workout drink ik meestal 20 a 30 minuten voordat ik ga trainen. Dit kan verschillen per persoon! Pre-workout zorgt voor meer energie en meer focus tijdens je trainingen! Het geeft je werkelijk een boost (net zoals koffie doet).

Pre-workouts stimuleren als het ware je centraal zenuwstel. Je krijgt er meer energie van en je waakzaamheid is enorm bevorderd!

Bron: www.boomenergy.eu/nl

Hoe vind je de juiste pre-workout?

Dit is een vraag die vele trainers, die net beginnen met pre-workout, stellen. De een wil een flinke energieboost, de ander wil niet dat er cafeรฏne in zit en ook zijn er trainers die liever geen toegevoegde suikers willen in hun pre-workout. Voor mij is het belangrijk dat ik er een flinke energie boost van krijg en heerlijk kan gaan knallen in de sportschool!

Welke pre-workout gebruik ik?

Zelf heb ik diverse merken geprobeert waarbij ik bij sommige geen effect voelde en bij enkele waarvan ik dacht, dit gaat lekker ja! Dit heb ik vooral met de pre-workouts van Boom Energy. Boom Energy pre-workouts hebben een geweldige smaak, je voelt na inname echt de focus en energie en er zitten geen suikers in! Vooral als je zovaak traint dan zijn suikers niet zo’n goed idee, anders train je voor saus zeg ik altijd!

Over Boom Energy

Na wat onderzoek over Boom Energy vond ik het zelf enorm leuk om te weten dat zij ook aan gamers denken! Gamen is ook een sport op zich en laten we eerlijk zijn, hier is ook focus voor nodig. De gedachten hierachter is dat Boom Energy hierdoor ook is ontstaan.

Uit passie voor gamen hebben de eigenaars van Boom Energy een pre-workout ontwikkeld voor meer focus tijdens het gamen, je werk of je training. Boom Energy bevat een vitaminecomplex om je lichaam optimaal te laten functioneren en Nootropic Aminos om de geest scherp te houden.

Bron: Bron: www.boomenergy.eu/nl

Boom Energy denkt aan de natuur!

In bijna ieder artikel heb ik het over duurzaamheid en onze natuur. Zodra een bedrijf hieraan mee werkt, dan ben ik al helemaal verkocht! Boom Energy wordt gemaakt in Nederland met behulp van de hoogste kwaliteit grondstoffen en bevag een herbruikbare shakebeker. Omdat Boom Energy aan de natuur denkt gebruiken zij recyclebare plastic potten en met het poeder kun je de shaker altijd herbruiken. Hierdoor kunnen zij een steentje bijdragen en het plastic afval verminderen.

Leuke hoodies bij Boom Energy

Toen ik in contact kwam met Boom Energy zei ik al: ik wil een hoodie! Ik ben gek op hoodies en draag deze maar al te graag. Naast sport supplementen verkopen zij ook hoodies, t-shirts en leuke muispads wat uniek is met hun vrolijke logo!

Welke sport supplementen maak jij gebruik van?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *