Moeder & dochter kleding twinning!

Moeder & dochter kleding twinning!

Een moeder en dochter met dezelfde of vergelijkbare outfits, I love it! Eefje is ondertussen mijn vaste model geworden op mijn blog. Met regelmaat laat ik haar graag terug zien. Nu ook deze keer samen met haar dochter. Wat zij samen ook doen, ze twinnen! En ik kon het niet laten om dit aan jullie te laten zien.

Samen in beige tinten

Eefje en Sara dragen hier beiden de gehele outfit (kleding) van de Zara. Ik vind het geweldig om te zien dat zij met een leuke trendcoat jas te zien zijn. De schoenen die zij dragen komen beiden van Zalando. Eefje draagt nikes en Sara draagt de welbekende sketchers.

Paars en slangenprint

Beide dames dragen een heerlijke warme Lila trui! Kleine Sara heeft ‘m van de H&M en Eefje van de Zalando. De broeken, oh de broeken echt geweldig! Die komen van de BChic een boetiekje in IJmuiden. De schoenen van Eefje komen van Zalando en zijn van het merk Adidas

Hip en stoer!

De welbekende lila truien en prachtige leren jasjes van de Zara! Eefje besteld bijna altijd bij de Zalando en daar komen ook de schoenen vandaan. Sara draagt hier de sketchers en Eefje draagt Puma sneakers.

Knalroze en luipaard

Zie je de twee meiden al opvallend gaan? De broeken komen van de Zara. De Skechters van Sarah wederom van de Zalando en wat daar ook vandaan komt zijn de Adidas schoenen van Eefje. Beiden dragen een te gekke luipaard jas! Eefje heeft ‘m van Project 35 Haarlem en die van Sara komt van Ali Expres!

Beige Zebra

Je zou denken dat Eefje bijna alles in panterprint heeft, maar soms komt er ook een ander dierlijk printje naar voren toe. Zoals deze zebra vest van The Sting! Sara haar gehele outfit is van de H&M en beiden schoenen zijn van de Zalando.

Beige look met jeans

Wederom de leuke jassen van de Zara en beide jeans komen daar ook vandaan. Wat vind je van de geweldige Nike schoenen die Eefje aan heeft? En de skechers van Sara? Natuurlijk van de Zalan….. je raad het al. De leuke sokken die Eefje hier draagt zijn van Happy Socks!

Jeans outfitje

Soms maakt simpel ook stoer! Dit heeft Eefje weer prachtig gecombineerd. Beide jeans komen van de Zara. Het leuke T-shirt van Eefje komt van de Bershka.

Leren leggings

Matchen is niet moeilijk. Ook niet als beide outfits van andere winkels vandaan komen. Eefje draagt een lederen legging van de H&M en die van Sara komt bij de Zara vandaan. Leuke Nike en Sketchers schoenen eronder en je bent klaar.

Fel geel

Heerlijk die felle kleuren! Eva heeft een t=shirt aan van The Sting en Sara draagt ‘m van Outfit Retour. Nike en Sketchers zijn van de Zalando.

Oker geel

Oker geel moet je staan en wat staat het goed bij beide dames! De rok en legging van Sara komen van de Prisca Junior Hoofddorp en de vest van Eefje komt van de Vila vandaan. En de Tamaris schoenen zijn ook echt helemaal geweldig!

Herfst outfit

Heerlijk die warme truien! De trui van Sara komt van de Zara. Die van Eefje komt van de Project 35 Haarlem. Beide jeans zijn van de Zara! Sara draagt Vans schoenen en Eefje van Sketchers.

Zwart beige

Zelf vind ik deze twee kleuren combinaties altijd mooi staan samen. De truien komen beide van de Primark. De legging van Sara komt van de Zara en die van Eefje van de H&M.

Panter style!

En hier zien wij Eefje weer helemaal in haar element! Haar jurk komt van de H&M en ze heeft er Sketchers schoenen bij aan. Sara draagt een truitje van Prisca Junior Hoofddorp met daarbij Dr. Martens!

Stoere twinning outfit!

Een modelletje hoor die Sara! De trui van Sara is van Nik & Nik en de legging komt van de Zara. De schoenen zijn van het merk Replay (van Omoda). Eefje draagt een legging van de H&M, eenn trui van Maison Sauvage Hoofddorp en Nikes van de Zalando.

Stippeltjes

Beide dames dragen een stippel trui van de Zara en ook de jassen komen daar vandaan. Eefje draagt geweldige Balenciaga schoenen en Sara heeft weer haar geweldige Dr. Martens aan!

Glamour girls!

Deze foto is een van mijn favoriete van de meiden! De outfits komen van de Zara en de Only! En de broek van kleine Sara komt van de WE Fashion.

Lente outfit

Sara rolschaats er op los in haar geweldige trui van kleertjes.com. Eefje draagt een pak van Store Woerden en een spijkerjasje van de H&M.

Print en kleur!

De dames dragen hier een legging van Shein, de tasjes komen van Ali Expres en de schoenen van Sketchers.

Panterprint jassen

En ook hier matchen beide meiden weer met een geweldig panterprint outfit. Ik vind ze echt geweldig! De jas van Eefje komt van de Guts & Gusto, broeken van de H&M en beide schoenen natuurlijk ook van de Zalando.


9 gedachten over “Moeder & dochter kleding twinning!”

  • Wat een leuke spontane modellen! Ik vind vooral de beige bruine jassen erg leuk staan., vroeger had je geen kleding voor moeder en kind.

  • Zooo wat veel zeg. Ik ben een sucker voor twinning outfits, vind het altijd leuk om te zien. Deed het soms met mijn dochtertje toen ze klein was. Nu ze 20 is, zou ik dat een beetje gek vinden ๐Ÿ™‚

  • Wat een leuke combinaties samen. Ik vind het twinnen erg leuk. Dat zou mijn dochter ook wel leuk vinden, denk ik. Matchende kleding dragen. Je dochter staat er echt bij als een jonge fotomodel hoor!

  • Super! Tof en stoer. Ik geef eerlijk toe, ik heb dit nog nooit samen gedaan met mijn dochter. Geen idee zelfs of ze dit nu nog steeds leuk zou vinden ๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ Mss eens het proberen waard ๐Ÿ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *